Title of a News Article

Ve hizmete açıldı...

.

Ve hizmete açıldı...
banner206
 Osmanbey Yerleşkesine taşınan Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi bugün hasta kabulüne başladı. 

Osmanbey Kampüsüne 10 Şubat 2016 tarihinde taşıma işlemine başlayan Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi 5 günlük taşıma işlemlerinin ardından bugün yeni hastanedehastalara vatandaşlara hizmet vermeye başladı.

Harran Tıp hastanesi hastalarını kabul ettiği ilk günde Üniversite Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, Üniversite sekreteri Abdülhalim Dündar ile birlikte hastaneyi ziyaret ettiler. Hastalar ve çalışanlarla sohbet ettiler.

Hataneyi ziyaret eden Rektör Taşaltın’a Hastane Başhekimi İbrahim Can Kürkçüoğlu, Başhekim Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Yasemin Çadırcı, Başmüdür Abdullah Göçmez eşlik ettiler.

 

ALLAH NAZARDAN KORUSUN

Hastane birimlerini gezen Rektör Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, hastalarla bire bir ilgilendiğini ve hastaların yeni hastaneden çok memnun olduklarını söyledi.

Taşaltın hastane içerisinde yaptığı açıklamada; “ Hastane faaliyete girmiş durumda, herkes arızalar olabilir diyordu fakat şuan hocalarımızla da konuştuk hiçbir sorun ve arıza yoktur, kazasız belasız bir şekilde taşındık Şanlıurfa’mıza hayırlı olmasını diliyorum. Bu aşamadan sonra sadece Allah nazardan korusun diyoruz” diye konuştu.

 

OTOPARK SORUNU YOK

Hastalar ve hasta yakınlarını için geniş saha ve oto park alanına sahip bir hastane olduğunu söyleyen Hastane Başhekimi İbrahim Can Kürkçüoğlu; “Yeni bina olması hasebiyle, ufak tefek aksaklıklar yaşanıyor, bazı aletlerin montajı halen devam ediyor fakat çok önemli değil sorunları anında çözmeleri için ekibimiz tüm hızıyla çalıyor. Bizim işimizi aksatacak büyüklükte bir arıza olmadı. Toplu taşıma sorunumuz kalmadı vatandaşlarımız ulaşımda sıkıntı yaşamadan gelebilirler. Şahsi araçlarını kullanmak isteyen vatandaşlarımızda otopark sorunu yaşamadan hastanemize gelebilirler” dedi.

 

YEŞİL KARTLILAR DA GELEBİLİR

Yeşil kartlı hastalarımız sevk ile hastaneye gelebildiklerini söyleyen Başhekim Kürkçüoğlu; “Global bütçe sorununu açtığımızda yeşil kartlı hastalarında direkt başvuruda bulunabilecekler bu sorunun Kamu Hastaneler Birliği ile ortak mutabakatla aşmaya çalışıyoruz, bir süre sonra yeşil kartlı hastalarımız direkt olarak hastanemize gelebilecekler” diyerek yeşil kartlı hastaları kabul edeceklerinin müjdesini verdi.

 

90 NOLU HAT İLE GELEBİLİRLER

Hastane Başmüdürü Abdullah Göçmez ise yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Geçen hafta Çarşamba günü başlayan taşınma sürecimiz bugün itibariyle bitmiştir ve hasta kabulüne başladık, şuanda polikliniklerimize giriş yapan hasta sayımız 400 ün üzerine, ameliyathanemizde şuanda bir operasyon devam etmekte, yoğun bakım ünitemizde hastalarımız tedavi ediliyorlar. Hastanemizin tüm birimleri şuan hizmette, Bu konuda sayın rektörümüze teşekkür ediyoruz. Hastane ekibimiz son iki aydır gece gündüz çalışarak bu süreci başarıyla bitiren tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Hastalarımıza duyurumuz 90 numaralı hat ile hastanemize sorunsuz bir şekilde gelebilirler”

 

İNSANLARIMIZ HERŞEYİN EN İYİSİNE LAİK

Başhekim Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Yasemin Çadırcı, Hastane ekibinin yeni, daha konforlu bir yerde hizmet verdikleri için hepsi çok mutlu, ayrıca hastalara hizmet verdiğimiz alanalar çok konforlu bununla ilgili de çok sayıda pozitif geri dönüşler aldıklarını söyledi.

 

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2016, 17:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195