Title of a News Article

Viranşehir'de atamalar yapıldı

Viranşehir'de atamalar yapıldı
banner206
 DEVLET HASTANESİNE YENİ ATANAN HEKİMLER BASINA TANITILDI
Viranşehir 200 Yataklı Devlet Hastanesinde 38 yeni hekim göreve başladı.

Sağlık alanında hizmet kalitesini arttırarak her geçen gün üstüne bir yenisini daha ekleyen Viranşehir Devlet Hastanesinde 38 yardımcı sağlık personeli göreve başladı.

Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. İlhan Erkan öncülüğünde yürütülen çalışmalarda ilçe halkına kaliteli hizmet verilmeye devam ediyor.

1 Enfeksiyon,1 Anestezi,1 Radyoloji,1 Fizik Tedavi ve 13 pratisyen hekim göreve başlarken, geri kalan 12 pratisyen hekiminde en kısa zamanda göreve başlayacağı belirtildi.

Konu ile ilgili basın mensupları ile kahvaltıda bir araya gelen Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. İlhan Erkan, yeni göreve başlayan hekimleri basına tanıtarak, yeni hekimlerle birlikte iş yüklerinin azalacağı ve sağlık alanında kaliteli hizmet vermeye devam edeceklerini vurguladı.

Devlet Hastanesi olarak kalitelerine her geçen gün yenisini eklediklerini sözlerine ekleyen Erkan, “ Bu hekimlerimizle birlikte halkımıza istenilen hizmeti vermek için yoğun mesai harcıyoruz. Bu anlamda bizlere destek veren ve bizlere yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyorum. Amacımız Viranşehir halkının dışa bağımlı olmadan hastanemizde gerekli hizmeti alabilmelerini sağlamaktır ” diye konuştu.

Ayrıca daha önce Acil servisinde 3 olan hekim sayısını 5’e, Diş servisinde ise 14 olan hekim sayısını da 19’a yükselttiklerini dile getiren Erkan, Bunların yanı sıra Hastanede Kemoterapi hizmeti, Palyatif servisi hizmeti verdiklerini “ Evde Bakım Hizmetleri " sayısını da en kısa zamanda arttıracaklarını kaydetti.

Yeni göreve başlayan hekimlere başarı dileklerinde bulunan Erkan, son olarak özellikle acil servisinde muayene olan hastaların en iyi hizmeti alabilmeleri için Acil servisinde olan görevli doktorlara riayet etmeleri gerektiğini dile getirerek, Doktorların bazen gerekli tetkiklere ihtiyaç duyabildiğini ve bu sebeple hastaların bekleme süresinin uzadığını, normalde hasta bakım süresinin ise 20 dakikayı geçmediğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2017, 15:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142