Title of a News Article

Yades ile yüzlerce kişiye ulaştılar...

Yades ile yüzlerce kişiye ulaştılar...
banner206
 Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Yaşlı Destek Programı (YADES) kapsamında şu ana kadar 7 bin 500 yaşlıya ulaşıldı. Evde bakım hizmetlerinden kurslara kadar geniş kapsamlı yürütülen proje vatandaşlardan da tam not alıyor. 
Toplumun her kesimine en iyi hizmeti sunabilmek için çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, yaşlıları da unutmadı. Yaşlı Destek Programı (YADES) kapsamında Büyükşehir Belediyesi, 7 bin 500 yaşlıya ulaşarak her türlü ihtiyaçlarında yanlarında olmaya devam ediyor. 


Kurslar anlamında; Atölye Çalışmaları, Deri İşletmeciliği, Bakır İşletmeciliği, Kur'an-ı Kerim Kursu Okuma Yazma Kursu, Dikiş Nakış Kursu ile Sosyal Sorumluluk Projeleri çerçevesinde; evde Bakım Hizmetleri, Ev Bakımı ve Onarımı Çalışmaları, Evde Sağlık Hizmeti, Gezi Etkinlikleri Programı, Sinema ve Tiyatro Günleri, Ağaç Dikme ve son olarak Gıda Paketi Yardımı, ev temizlik malzemesi yardımı, kişisel bakım malzemesi yardımlarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi uygulamaları ile vatandaşların takdirini kazanıyor.

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2018, 14:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142