Title of a News Article

Yeni renkler göz kamaştırdı

Yeni renkler göz kamaştırdı
banner206

Tarihin başkenti olan Şanlıurfa’nın göbeğinde bulunan Özel Meydan Hastanesi, kaliteli hizmet anlayışıyla hastalarına hizmet veriyor.

Tecrübeli doktor, kalite, konfor ve güvenin adresi olan Özel Meydan Hastanesi personelleri yaz sezonuna geçti. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte kılık kıyafet düzeninde değişikliğe giden Hastane yönetimi, yeni renkleriyle hastalarına hizmet veriyor.


Bilgi işlem personellerine yönelik düzenlenen kılık kıyafet düzeni hasta ve hasta yakınlarının dikkatlerinden kaçmadı. Görsele önem veren Hastane Başhekimi Dr. Faruk Aslan ve yönetim, yaz sezonuna erkeklerde; krem rengi pantolon ve açık mavi gömlek, bayanlarda ise; yine krem rengi pantolon ve koyu pembe reklerinin bulunduğu gömlekler giydirildi.



Şanlıurfa’da sağlık hizmeti veren özel meydan hastanesinde yaz kıyafeti uygulaması yapıldı. Hasta ve hasta yakınlarına daha iyi hizmet verebilme adına çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren Başhekim Dr. Faruk Aslan, “ ‘Bu uygulamayla personellerimizi, ve halkımızı daha canlı renklerle motive etmek istedik. Umduğumuz gibide olmasına çok sevindik. Özel meydan hastanesi olarak halkımıza her zaman en güzel hizmeti sunmak için buradayız’’ ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2017, 16:34
YORUM EKLE
YORUMLAR
koordinator
koordinator - 7 yıl Önce

Başka konumu yoktu gorende sanki organ nakli yapılmış zanneder

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142