Title of a News Article

Yeşilaycılar Diyarbakır'da buluştu

Yeşilaycılar Diyarbakır'da buluştu
banner206
Yeşilay Şanlıurfa Şube Başkanı Muharrem ÇELİK, Diyarbakır’da Gerçekleştirilen Doğu Akdeniz Bölge Toplantısını Değerlendirdi.

11-13 Ağustos 2017 tarihinde Diyarbakır Büyükşehir Öğretmen Evinde gerçekleştirilen Yeşilay bölge toplantısı ile ilgili görüşlerini aktaran Yeşilay Şanlıurfa Şube Başkanı Muharrem ÇELİK, toplantının birçok açıdan verimli olduğunu dile getirdi.


Genel Merkez tarafından bölgelerde düzenlenen eğitim toplantılarında; Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Programı (TBM) uygulaması, Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) yaygınlaştırılması, mevzuat, tüzük ve yönetmelikler eğitimi, kurumsal iletişim yönetimi, proje döngüsü, şube finansal sistemi, beden dili, gönüllüler ve üyelerle ilişkilere yönelik eğitimler gibi konuların ele alındığını ifade etti.  Toplantıya, Şanlıurfa’dan 5 kişilik yönetim kurulu ile katıldığını belirten ÇELİK, verilen eğitimler,  bölge başkanları ve yönetim kurulu ile kaynaşma, şubelerin örnek çalışmalarını dinleme ve Diyarbakır ilinde gerçekleştirilen kültür gezisinin kendisine, yönetime ve diğer katılımcılara büyük katkı yaptığını söyledi. Yeşilay genel merkezinden toplantıya katılan Yeşilay  Genel Sekreteri Av. Osman Baturhan DURSUN ve Yönetim Kurulu Üyesi Hatice Saadet KALYONCU ile Yeşilay’ın çalışmalarının arttırılması amacıyla görüş alışverişinde bulunduklarını belirten ÇELİK, Urfa’daki çalışmaları ve başta Sayın Valimiz Abdullah ERİN’in destek ve iş birlikleri sayesinde kat edilen mesafeleri genel merkez yöneticileri ve toplantıya iştirak eden diğer illerin şube yetkilileri ile paylaştığını ifade etti.  Bu toplantının kendisine ve yönetimine kazandırdığı yeni bilgi ve tecrübelerden yararlanarak,  ilimizde yeni etkinlik ve uygulamalara gideceğini belirten ÇELİK, bu verimli çalışmayı organize eden başta Genel Başkanımız Prof. Dr. Mücahit ÖZTÜRK ve genel merkez yöneticilerimize ayrıca katılım sağlayan diğer illerin (Adana, Hatay, Diyarbakır, Elazığ, Adıyaman, Hakkari, Mardin, Şırnak, Siirt) değerli şube yöneticilerine teşekkür etti.


Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2017, 08:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142