Title of a News Article

Beyazgül, Canpolat ile Haliliye ilçesini gezdi

Beyazgül, Canpolat ile Haliliye ilçesini gezdi
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, rutin bir hale getirdiği esnaf ziyaretlerinde bugünkü durağı Bahçelievler ilçesi oldu.

Her defasında farklı bir bölgede esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek talep ve önerileri dinleyen Başkan Beyazgül, bugün Bahçelievler ve Sultan Fatih Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Haliliye Belediyesi tarafından yapım çalışmaları devam eden kilitli parke ve Muhtar Evi çalışmalarını da ziyaret eden Başkan Beyazgül’e Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat eşlik etti.

Ardından bölge mahalle muhtarlarını ziyaret eden Başkan Beyazgül, bölgede yapılması gereken çalışmalar hakkında istişarede bulundu.

Her zaman esnaf ve vatandaşlarımızın yanında olduklarını belirten Başkan Beyazgül, “Bizler insanlarımız ile birlikte olmaktan çok mutluyuz. Gönüllerimizde bir birimize karşı sevgi alışverişi oluyor. Şanlıurfa’mızı ve vatandaşlarımızı seviyoruz” diye konuştu.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ise, “Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül ile sabahın erken saatlerinde Bahçelievler mahallemizde esnaf ziyaretine çıktık. Bizlere yakın alakadar gösteren esnafımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Yıllardır bölgede Berber mesleğini sürdüren Nejdet Yıldırım ise, “Bugün bizler için çok güzel bir gün. Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül ve Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat bizleri ziyaret ettiler. Biz Urfalıyız ve Urfa’ya hizmet eden insanları seviyoruz. Şanlıurfa’ya çok güzel hizmetler yapılıyor.  Kendilerine ve ekiplerine teşekkür ediyoruz.

Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2020, 16:02
YORUM EKLE
YORUMLAR
ALİ
ALİ - 4 yıl Önce

bu trambus noldu nerde paraları haram ettiniz

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142