Title of a News Article

Beyazgül, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor

Beyazgül, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, mahalle gezileri kapsamında esnaf ve vatandaşların talep ve önerilerini birinci ağızdan dinledi.

Başkan Beyazgül, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Hamidiye Mahalle Muhtarı İbrahim Demirkol ve meclis üyeleri ile birlikte sabah saatlerinde Hamidiye Mahallesindeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Esnaf ve vatandaşlardan gelen talep ve önerileri dinleyen Başkan Beyazgül, vatandaşın ilettiği taleplerin çözüme kavuşturulması noktasında ilgili birim müdürlerine gerekli talimatları verdi.

Saha gezileri kapsamında esnaflara hayırlı işler temennisinde bulunan Başkan Beyazgül, gezileri sırasında çocukların yoğun ilgisi ile de karşılaştı. Başkan Beyazgül, çocuklara çeşitli hediye ve oyuncaklar vererek sevinçlerine ortak oldu.

Mehmet Akif İnan Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Haliliye ek binasında Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Emre Erkuş ile bir araya gelen Başkan Beyazgül pandemi döneminde sağlık alanında yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Sağlık çalışanları ve tedavi gören hastalarla da sohbet eden Başkan Beyazgül tüm hastalara acil şifalar diledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195