Title of a News Article

Beyazgül kırsaldaki çalışmaları inceledi

Beyazgül kırsaldaki çalışmaları inceledi
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, kırsalda yapımı devam eden yol çalışmalarını inceledi.

Kent genelinde çalışmalarına aralıksız devam eden Büyükşehir Belediyesi, kırsalda da yol çalışmalarına ağırlık verdi. Büyükşehir Belediyesi, 12 bin yıllık tarihe sahip Göbeklitepe Örenyeri’nin de içinde bulunduğu, Küçük İstanbul-Örencik-Altındağ, Mesire Alanı-Orman Yolu-Gölpınar Mahallesi ve Bozova yol ayrımı-Tülmen Mahallesi grup yollarını sathi asfaltla buluşturuyor. 

Kent merkezi ve kırsalda her geçen gün yol ağını genişleten Büyükşehir Belediyesi, grup yolları ile vatandaşlara konforlu ulaşım imkanı sağlıyor. Bu kapsamda yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, “Biz seçime girerken şunu ifade ediyorduk; Halkımızın ve insanımızın mutluluğu bizim mutluluğumuz olacaktır” dedi.

Grup yollarını inceleyen Başkan Beyazgül, “Küçük İstanbul, Örencik, Altındağ grup yolunda sathi kaplama yaptık.  Vatandaşlarımızla ve muhtarımızla istişare ettik, bölgenin sorunlarını dinledik. İnşallah böyle hizmetlerimiz devam edecektir. Biz seçime girerken şunu ifade ediyorduk; Halkımızın ve insanımızın mutluluğu bizim mutluluğumuz olacaktır. Bugünde halkımızı böyle mutlu görmekten memnunuz.  Buradaki bağlarımız fıstıklıklarımız toz toprak altında kalıyordu şimdi rahatladılar kendileri teşekkür ediyor ve bizde kendilerine teşekkür ediyoruz. İnşallah birlikte çok güzel hizmetlerimizi devam ettireceğiz. Aynı zamanda orman içi orman yolumuz mesire alanına giden yol, Gölpınar bağlantısı da bu yol üzerinde olmaktadır orman Bölge Müdürlüğümüzle de bir protokol dahilinde bir yolumuz. Belediyemiz ekiplerince yapıldı. Geniş ve satih kaplama bir yol insanlarımızın çokça kullandığı bir yol. Hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.              

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız ise, “Büyükşehir Belediye Başkanımız,meclis üyelerimiz ve teknik ekibimizle birlikte Göbeklitepe’ye alternatif yol olan kısmın asfalt sathi kaplaması bitti. Kırsalda olduğu gibi merkezde de hizmetler devam ediyor vatandaşlarımızın tüm ihtiyaçlarını karşılayarak en iyi en konforlu şekilde ulaşımlarını sağlamak adına gece gündüz demeden büyük emek sarf eden Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum.” Dedi.

Başkan Beyazgül’e teşekkür eden Örencik Mahalle Muhtarı Tayyar Kaçar ise, “Büyükşehir Belediyemiz yolumuzu yaptı bizleri toz, topraktan kurtardılar. Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Yol incelemeleri sırasında Başkan Beyazgül’e, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri eşlik etti.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Urfa Sevdalısı
Urfa Sevdalısı - 4 yıl Önce

Allah İçin şu karaköprü il jandarma 50 metrelik germüş yoluna da bakılsa

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142