Title of a News Article

Beyazgül öğretmenlerle görüştü

Beyazgül öğretmenlerle görüştü
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen etkinlikte, video konferans yardımıyla kent merkezi ve ilçelerdeki öğretmenlere seslenerek, tüm öğretmenlerin gününü online olarak kutladı.

Koronavirüs salgını nedeniyle ara verilen eğitim ve öğretim faaliyetlerini göz önünde bulunduran Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanlığı düzenledikleri video konferans programında Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ü ilçe ve köy öğretmenleriyle online olarak buluşturdu. Görüşmeye, aralarında ilçe milli eğitim müdürlerinin de yer aldığı 26 eğitimci katıldı. Programda öğretmenlerin talep ve önerileri tek tek dinleyen Başkan Beyazgül, öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü bir kez daha tekrar tebrik etti.

BAŞKAN BEYAZGÜL'DEN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERE DUYGUSAL MESAJ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kamera karşısına geçerek öğretmen ve öğrencilere oldukça anlamlı bir mesaj yolladı.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı ekibinin hazırladığı anlamlı kısa video, Şanlıurfa'nın Haliliye İlçesinde bulunan Ziyaeddin Akbulut Ortaokulunda çekildi. Atatürk büstüyle başlayan görüntüde okulun merdivenlerinden çıkan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, korona virüs nedeniyle ara verilen okulun boş koridorlarından boş sınıfa yönelerek tahtaya yazı yazıyor ve bu sayede okullarından ayrı kalan öğretmen ve öğrencilere anlamlı bir mesaj veriyor.

BAŞKAN BEYAZGÜL: ZİLLER SİZİ YENİDEN DERSLERE ÇAĞIRACAK

Klipte, boş sınıfta bir süre bakınan Başkan Beyazgül, tahtaya "Ziller sizi yeniden derslere çağıracak, Okullarımızda buluşacağız" yazarak pandemi dolayısıyla okullarından ayrı kalmak zorunda olan öğretmen ve öğrencilere tekrar buluşacakları mesajını veriyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142