Title of a News Article

Büyükşehir kendi asfaltını kendisi seriyor...

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, alt ve üst yapısı tamamlanan cadde ve bulvarları, kendi şantiyesinde ürettiği sıcak asfaltla buluşturarak vatandaşların daha rahat ve konforlu bir yolculuk yapmalarını sağlıyor.

Şanlıurfa’nın dört bir yanına eşit hizmet götürmeyi amaçlayan Büyükşehir Belediyesi, kendi üretim tesislerinde ürettiği asfaltı, yine kendi personelleriyle alt yapısı tamamlanan yollarda kullanarak, öz kaynaklarıyla Şanlıurfalılara hizmet ediyor.

BAŞKAN BEYAZGÜL HAFTASONU SAHADAYDI

Tüm yurtta olduğu gibi Şanlıurfa'da da uygulanan 56 saatlik sokağa çıkma kısıtlamasında Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin sahada olduğunu kaydeden Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, kendisi de çalışma yapılan bölgeleri teker teker gezerek personellerle bir araya geldi.

Karaköprü İlçesi Abdülkadir Badıllı Bulvarında zemin güçlendirme işleminin ardından başlatılan asfaltlama çalışmalarını inceleyen Başkan Beyazgül, ardından Marangoz ve Mobilyacılar Sitesinde tamamlanan asfalt çalışmalarını gezdi.

BADILLI BULVARINDA ZEMİN GÜÇLENDİRMENİN ARDINDAN ASFALT SERİMİ

Büyükşehir Belediyesi. zemini güçlendirdiği alt ve üstyapısı tamamlanan Abdülkadir Badıllı Bulvarı ile Kazım Karabekir Caddesini asfaltlayarak en kısa sürede vatandaşların hizmetine sunuyor.

Karaköprü İlçesi 2. 35 metrelik yol olarak bilinen ve bir süredir tek şeritten iki yönlü trafiğe açık bulvarın diğer şeridini hummalı bir şekilde tamamlayarak asfalt aşamasına getiren Büyükşehir Belediyesi ekipleri sokağa çıkma kısıtlamasını fırsat bilerek caddeyi asfaltladı.

MOBİLYACILAR SİTESİNİN YOLLARINI ASFALTLA BULUŞTURDUK

Üreten ve gelişen bir Şanlıurfa hedefi ile çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi ekipleri Mobilyacılar ve Marangozcular Kooperatifi içerisinde yer alan caddelerde asfalt çalışmalarını tamamlayarak kooperatif esnafı ve vatandaşların kullanımına hazır hale getirdi. Mobilyacılar sitesinin bulunduğu alana yaklaşık 16 bin metrekare sıcak asfalt serimi yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve ekiplerine bölge esnafı teşekkürlerini iletti.

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2020, 15:13
YORUM EKLE
YORUMLAR
ali
ali - 3 yıl Önce

bu bahsi geçen yok 3 yıldır çalışması devam ediyor:)) ayıp vAllahi ayıp yani

SIRADAKİ HABER

banner195