Title of a News Article

Büyükşehir tasarrufta büyük kâr elde etti

Büyükşehir tasarrufta büyük kâr elde etti
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin tasarruflarıyla ülke bütçesine büyük katkı sağlıyor.

Göreve geldiği günden bu yana kentsel dönüşüm projeleriyle, çağdaş yollarla, kavşaklarla, köprülerle, dönüşüm projeleriyle, altyapı ve üstyapı yatırımlarıyla, Şanlıurfa'ya yeni bir çehre kazandırma yolunda emin adımlarla ilerleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül tasarruflarıyla belediye öz kaynaklarını halkın hizmetinde harcıyor.

"Ülke ekonomisine katkı sağlamayı belediye olarak biz görev addediyoruz" diyen Başkan Beyazgül, “Şanlıurfa’m için Büyükşehirden Büyük Tasarruf” sloganıyla yola çıktık. Şanlıurfalılara hizmet için kollarımızı sıvadık" dedi.

Kültürel ve sosyal projelerle, Türkiye’de örnek bir belediyecilik sergileyen Başkan Beyazgül, tasarruf ve şeffaflık yönetim ilkesiyle gerçekleştirdiği hizmetler, hem Şanlıurfalılar tarafından hem de uluslararası alanda takdir ediliyor.

Büyükşehir olarak hayata geçirdikleri tasarrufları sıralayan Başkan Beyazgül, "Kiralama yapmadan ek hizmet binalarını tek noktada topluyoruz. Çalışmaları başlattık. Güneş Enerji Sistemleri (GES) projeleri ile Güneşten enerji üreterek yıllık 2,1 milyon TL tasarruf sağlıyoruz. Yakıt otomasyonu ile yıllık 4,2 milyon tasarruf sağladık. 3 yıllık kira bedeline eşit 226 aracı Büyükşehir filosuna kazandırdık. Daha önce mevcut olan ve saatte 60 ton sıcak asfaltın üretilebildiği eski asfalt şantiyesini modern tekniklerle güçlendirerek revize ettik. İlk olarak çevreye duyarlı, doğalgaz ile çalışan, Saatte 240 ton sıcak asfalt üretebilecek, yüksek kapasiteli ve daha kaliteli asfalt üretimi yapacak olan asfalt plentimizi kurduk. Ardından yeni “Tır ve Kamyonlarımızı” satın alarak şantiyelerimizin envanterine kattık. Modernize ederek taşımasını sağlayıp hizmete açtığımız “Beton Santrali” ile “Saatte 90 Metreküp Beton Üretimi” yapacağız. Tam otomasyonlu olarak kurduğumuz Beton Santralimiz, yıllık 450 bin ton beton üretimi yapabilecek bir kapasiteye sahiptir" dedi.

BEYAZGÜL: ŞANLIURFA'MIZIN REÇETESİ GÜVENMEK, İNANMAK, ÇALIŞMAKTIR.

Daha önceden olduğu gibi şimdi de daha sonra da şehri güzelleştirebilme adına ne yapılması gerekiyorsa hep birlikte yapacaklarını ifade eden Başkan Beyazgül, "Şanlıurfa'nın tüm değerlerini marka değerine dönüştürebilecek bir odak çalışma yürüteceğiz. Marka sabır istiyor, markalaşmak farkındalık duygusunun ön plana çıkması anlamına geliyor. Önce şehrimizde marka değeri olan unsurları ele alacağız. Sonra da çıkarmış olduğumuz bu değerler için atacağımız adımların sürdürülebilirliğini çiftçilerimizle, sanayicilerimizle ve üniversitemizle hep birlikte sağlayacağız" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2020, 09:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195