Title of a News Article

Canpolatlar AVM'nin önü neden kapatıldı?

Canpolatlar AVM'nin önü neden kapatıldı?
banner206

Şanlıurfa'da, dün akşam saatlerinde şehrin göbeğinde hizmet veren Canpolatlar alışveriş merkezinin önünde gelişi güzel bir şekilde demir bloklar yerleştirilerek giriş ve çıkışları kapatıldı.

Nevali Oteli, geçtiğimiz yıl beraberinde avm ve petrol istasyonu ile birlikte Katarlı bir firmaya satılmıştı. Abide Park olarak bilinen avm bölümünü kiralayarak Urfa'ya hizmet veren Canpolatlar Grubu, bugünlerde bir takım engellerle karşı karşıya kalıyor.

İddiaya göre, Canpolatlar Grubu AVM'den çıkarılmak isteniyor. işveren firmanın da bu yüzden bir takım bıktırma polikasına maruz kaldığı öğrenildi. Avm önündeki oto parkta dün akşam saatlerinde demir bloklar dikilerek giriş çıkışlar kapatıldı. Bunun üzerine Canpolatlar Grubu harekete geçerek olayı mahkemeye taşıdı. Mahkeme süreci başlayan olayla ilgili olarak, sonuç alınana kadar demir bariyerlerlerin kaldırılmasına karar verildiği öğrenildi.

Adli sürecin devam ettiği öğrenilirken konuyla ilgili olarak flaş açıklamalarda bulunan Canpolatlar Grubu Yönetim kurulu üyesi Abdulhadi Canpolat, Urfa'ya hizmet eden bir firmayız. Kâr gütmeden burada istihdam sağlamaya çalışıyoruz. Tek amacımız memlekete yatırım yapıp istihdam yaratmak. Dedi. 

İşte o açıklamanın tamamı...

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2021, 08:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195