Title of a News Article

Pedal çevirmeye hazır mısınız?...

Pedal çevirmeye hazır mısınız?...
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Gençlik Meclisi’nin öncülüğünde düzenlenecek olan bisiklet yarışmasıyla, katılımcılar tarihte eşsiz bir gezintiye çıkacak.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin ve Gençlik Spor İl Müdürlüğünün organizasyonu ile gerçekleştirilecek bisiklet yarışmasında bisiklet tutkunları kıyasıya yarışacak.

1 Kasım 2020 Pazar günü saat 09.00’da Şanlıurfa – Mardin Karayolu’nun Göbeklitepe kavşağından başlayacak olan yarış, yaklaşık 11 kilometre sonunda 'Tarihin Sıfır Noktası Göbeklitepe’de son bulacak. Yarışmaya sadece Şanlıurfa’da ikamet eden vatandaşlar katılabilecek.

Tarihe bir yolculuk edasında gerçekleşecek olan bisiklet yarışması, hem bisiklet kullanımını teşvik etmek hem de sağlıklı bireylerin yetişmesine katkı sunmak gayesi ile gerçekleştiriliyor.

4 ayrı kategoride düzenlenecek olan yarışma erkeklerde 19 yaş altı, 19 yaş üstü ve 35 yaş üstü olarak planlanırken kadınlar için ise yarışma tek kategoride yapılacak.

Koronavirüsü nedeniyle, yeni normale uygun düzenlenecek bisiklet yarışmasında dereceye girecek katılımcılara çeşitli ödüller takdim edilecek.

Yarışmaya katılmak isteyenler başvurularını Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi web sayfası üzerinden gerçekleştirebileceği gibi başvuru işlemleri yüz yüze de gerçekleştirilebilecek. Kayıtlar için ise son tarih 31 Ekim 2020 Cumartesi olarak belirlendi. Sporculara kayıt sırasında hem bisiklet numarası hem de bir sırt numarası verilecek. Adaylara sırt numarası dağıtılırken Bisiklet Federasyonuna bağlı ‘’Sporcu Lisans Belgesi’’ olması zorunlu olacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195