Title of a News Article

Sokağa çıkma kısıtlamasını fırsata çevrildi

Sokağa çıkma kısıtlamasını fırsata çevrildi
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ ekipleri, Covid-19 salgını nedeniyle uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasını fırsata çevirdi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'ne (ŞUSKİ) bağlı ekipler, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün talimatıyla sokağa çıkma kısıtlamasını fırsata çevirdi.

Tüm yurtta olduğu gibi Şanlıurfa'da da sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu saatlerde ŞUSKİ ekipleri, trafik yoğunluğunun en asgari düzeye ulaştığı ana arterlerin tümünde bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirdi.

Normal günlerde trafik yoğunluğundan dolayı ulaşılamayan bölgeleri esas alan ŞUSKİ ekipleri sabah saatlerine kadar şehrin dört bir yanında çalışmalarını sürdürdü. Kentteki alt yapı sorunlarına yönelik 24 saat esaslı hizmetlerine devam eden ŞUSKİ ekipleri, süreç içerisinde kanallarda temizlik ve bakım uygulamaları gerçekleştirdi.

Vatandaşlardan gelen taleplere de aynı gün içerisinde dönüşler sağlayarak sorunlara çözüm üreten ŞUSKİ ekipleri, hafta sonunda tüm personel ve araçları ile şehir merkezindeki ana arterlerde alt yapı anlamında kontrol edilmedik kanal bırakmadı

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142