Title of a News Article

Bakan Varank'la görüştüler

Bakan Varank'la görüştüler
banner206

Ankara'ya çıkarma yapan Urfalı Belediye Başkanları Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'la görüştüler.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak ve Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Kasım Gülpınar ile Mehmet Ali Cevheri ile birlikte Ankara'da bir dizi temaslarda bulundular.

Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, Ankara temasları kapsamında ilk görüşmesini Avrupa Birliği (AB) Uyum Komisyonu Başkanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar ile yaptığı öğrenildi.

Urfalı heyet, Sanayi Bakanı Varank ile Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ve yapılacak yatırım ile planlanan projelerin masaya yatırıldığı bir toplantı gerçekleştirdiler.

Planlanan hizmetlerin hızlandırılması amacıyla Milletvekili Gülpınar ile görüştüklerini dile getiren Başkan Ayşe Çakmak, “Milletvekilimizin desteği bizler için çok önemli. Bakanlık düzeyinde yapılacak hizmetlerin hızlandırılması için milletvekillerimiz ve belediye başkanlarımızla Bakanımız ile görüştük. Temaslarımızın meyvelerini hizmetlerin gelmesiyle halkımızla birlikte göreceğiz. Desteklerinden ötürü Milletvekilimiz ve Avrupa Birliği (AB) Uyum Komisyonu Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar’a çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2021, 17:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195