Title of a News Article

Peltek, 'Sorunların çözümü için çalışacağız'

Peltek, 'Sorunların çözümü için çalışacağız'
banner206

Şanlıurfa Evren Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Arslan ve beraberindeki heyet, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek’i ziyaret ederek sorunlarının çözümüne yönelik destek talebinde bulundu. Başkan Peltek de Sayın Mustafa Arslan Başkanımızın bize ilettiği sorunların çözümü için çalışacağız” dedi.

Gerçekleşen ziyarette; Evren Sanayi Sitesinin yaklaşık 15 bin insanın ekmek kapısı olduğunu ve sanayi esnafının ulaşım sıkıntılarının giderilerek çalışma şartlarının daha iyi koşullara çekilmesi gerektiğini ifade eden Mustafa Arslan, “Evren Sanayi Sitesi’nin, TOKİ Konutları, 14 Adet Küçük Sanayi Sitesi, Organize Sanayi Bölgesi ve Oto Alım Satım Sitesi geçiş güzergâhında olması, özellikle ulaşım konusunda ciddi sıkıntıları da beraberinde getiriyor. Kuzey-Batı Çevre yolunun tamamlanması, yaşanan mağduriyeti giderecek, sadece Evren Sanayi Sitesinin değil, aynı zamanda Şanlıurfa trafiğini de rahatlatacaktır. Bu sorunlarımızın çözümü konusunda desteklerinizi talep ediyoruz.” dedi.

Başkan Peltek ise “Odamıza ulaşan sanayi, ticaret, turizm, eğitim ve diğer tüm sektörlerde yaşanan sıkıntıların çözümü için çalışmalarımız an itibariyle devam ediyor. Biz, ŞUTSO olarak tüm paydaşlarımızdan aldığımız güçle sektörlerimizin çıtasını yükseltmeyi ve sorunlara daha hızlı çözüm bulmayı amaçlıyoruz. En kısa zamanda konunun ilgililerine ulaşarak, Sayın Mustafa Arslan Başkanımızın bize ilettiği sorunların çözümü için çalışacağız.” dedi.

Ziyarette, ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Mehmet Yetim, Selçuk Karakuş, Şanlıurfa Evren Sanayi Sitesi Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyeleri Suphi Engül ve İsmail Esin de yer aldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195