Title of a News Article

Urfa OSB'deki yatırımları yerinde incelediler

Urfa OSB'deki yatırımları yerinde incelediler
banner206

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri Şanlıurfa Evren Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Arslan ve yönetiminin ziyareti ardından Organize Sanayi Bölge Müdürlüğüne vekâleten atanan Osman Oktay ve yönetimini de ziyaret etti. Görüşmenin ardından Başkan Yıldız ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri Organize Sanayi Bölgesinde bulunan iş adamlarını ziyaret edip sorun ve taleplerini dinledi. Başkan Yıldız, Organize Sanayi Bölgesinde Sanayici İş Adamları Şeyhmus Denktaş, Arif önkol, Ahmet Sunay, Selahattin Küçük’ü ve fabrikalarını ziyaret etti.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız Organize Sanayi Bölgesinde yaptığı ziyaretlerle ilgili şu ifadelere yer verdi, “Sanayi kuruluşları ziyaretlerimiz münasebetiyle İl Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte Organize Sanayi Bölgesindeyiz. Bölge Müdürlüğümüze vekâleten atanan Osman Oktay Bey’i ziyaretimizle başlayan süreç şimdi de çok kıymetli Şanlıurfa’mızın kıymetli iş adamlarından Arif Önkol Bey’i ziyaretimizle devam ediyor. Bizlere bu ziyaretimizde eşlik eden OSB katılımcı Kurul Başkanı ve sanayici Mehmet Korkut POLAT beyfendiye’de çok teşekkür ediyorum. Sanayicilerimiz bizim için her zaman çok önemlidir. İstihdam alanının genişletilmesi, işsizliğe çare bulunmasına büyük katkı ve çözümler üretmekteler. Bugün yaptığımız görüşmelerde sanayicilerimiz bir takım problemlerinin olduğunu bizlere ifade ettiler. Özellikle ulaşım noktasında, elektrik kesintileri, PTT şubesi, gümrükleme işlemlerinin hızlandırılması gibi eksikliklerle ilgili talepleri oldu. Bizde kamu kurum ve kuruluşlarımıza bu sorunları iletip çözüm noktasında elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Yine ifade ediyorum her zaman sanayicilerimizin yanındayız yanlarında da olmaya devam edeceğiz. Ev sahipliklerinden dolayı tekrardan Sanayici İş Adamlarımıza teşekkür ediyorum ”dedi.

Arif Sentetik Çuval Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Arif Önkol ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, ” AK Parti Şanlıurfa İl Başkanımız Sayın Bahattin Yıldız Bey’e çok teşekkür ediyorum. Eksiklerimizi, taleplerimizi İl Başkanımıza ilettik. İnşallah en kısa zamanda İl Başkanımız bu konuda bizlere desteklerini vereceklerdir ”ifadelerine yer verdi.

OSB katılımcı kurul başkanı ve sanayici Mehmet Korkut POLAT, “ AK Parti Şanlıurfa İl Başkanımıza ve Yönetimine ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Her fırsatta sanayicinin yanında olup, bizim dertlerimizi dinleyip çözüm için Ankara’nın kapılarını aşındıran, gerekli kurumları arayan, taleplerimizle ilgili çözüm arayışına giren Sayın İl Başkanımız ve yönetimine çok teşekkür ediyorum. Organize Sanayi Bölgemizde bulanan İş Adamlarımızın ilettiği sorunların çözümü noktasında söz veren bunların takipçisi olacağını söyleyen İl Başkanımıza Sanayiye ve Sanayiciye desteklerinden dolayı tekrardan teşekkür etmek istiyorum ”dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2020, 21:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195