Title of a News Article

Biçer, Urfaspor'u bırakacak mı?

Biçer, Urfaspor'u bırakacak mı?
banner206

Şanlıurfaspor'da dün alınan 6-2'lik ağır mağlubiyet sonrası gözler teknik direktör Cüneyt Biçer'e çevrildi. 

Bu sezon 5 hoca değiştiren Şanlıurfaspor'da kötü gidişat bir türlü sona ermedi.

TFF 2.lig beyaz grupta mücadele veren Şanlıurfa temsilcisi, ligin ikinci yarısına iyi başlamış ve 3 galibiyet üst üste almıştı. Devre arasında yapılan transferlerle ikinci yarıya iyi başlangıç yapan Urfaspor, 3'te 3 yaptıktan sonra kendi sahasında Erzincanspor'a 1-0, Karadeniz deplasmanında ise Hekimoğlu Trabzonspor'a dün 6-2 mağlup oldu. üst üste alınan iki mağlubiyet sonrası gözler yine teknik heyete çevrildi. 

Ligdeki kötü gidişata en iyi dur diyebilen teknik direktör Cüneyt Biçer oldu. Bu sezon dördüncü kez teknik direktör değiştiren Şanlıurfaspor'da en çok galibiyet Cüneyt Biçer döneminde alındı. 

Son olarak dün Hekimoğlu Trabzonspor deplasmanına giderek ağır bir yenildi alan Şanlıurfaspor'da moralleri bozarak ligin son sırasına yine demir attı.

Alınan iki mağlubiyet sonrası sessizliğini bozan Şanlıurfaspor teknik direktörü Cüneyt Biçer, 'bir maç kaybettik diye ligi bırakacak halimiz yok diyerek şunları söyledi; 

"İstifa konusunda Ne benim tarafımdan ne de yönetim tarafından böyle bir durum söz konusu değil. Ne diyebilirim ki? Sosyal medyada kimin yazdığını bilmediğim bir haber. Bizim de böyle bir kararımız yok.

Ligin sonunun gelmediğini, devam etmek zorunda olduklarını aktaran Biçer, "Bir maç kaybettik diye ligi bırakacak halimiz yok. Bizim önümüzde oynanacak maçlarımız var. Ligin sonu daha gelmedi. Devam etmek zorundayız. Direnerek, mücadele ederek devam edeceğiz" dedi.

Öte yandan, Şanlıurfaspor’da bu sezon içerisinde 4 hoca ile yollar ayrılmıştı. Mutlu Yılmaz, Mustafa Kemal Kılıç, Tolgaz Doğantez ve Mustafa Alper Avcı  Şanlıurfaspor'da bu sezon hocalık yapan isimler. Cüneyt Biçer 5’inci hoca olarak şuan da takımın başında.

URFASTAR

Şanlıurfaspor'un bu sezon ligde aldığı sonuçlar ise şöyle;

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2021, 09:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195