Title of a News Article

Kongre yarına ertelenmişti...

Kongre yarına ertelenmişti...
banner206

Şanlıurfaspor, 2. Ligde inişli çıkışlı bir sezonu geride bırakarak ligde kalmayı başardı. Ekonomik krizlerle boğuşan kulüpte kongre süreci devam ederken mevcut kulüp Başkanı iş adamı Emin Yetim ağır yükün altına tekrar girecek mi?

Geçtiğimiz hafta sonu yapılması planlanan ve yeterli çoğunluk sağlanamadığı için önümüzdeki haftaya ertelenen olağan kongre de yeni başkan kim olacak. Edinilen bilgilere göre, mevcut başkan Emin Yetim'in başkanlık için aday olmayacağı öğrenilirken resmi anlamda henüz başka bir aday yok. 

Yeterli çoğunluk sağlanamadığı için ertelenen kongre 12 Haziran günü yani (yarın) yapılacak. Çoğunluğun sağlanması durumunda başkan adayı olmak isteyen kişilerin isimleri divana bildirilecek. Aksi durumda başkan adayı da çıkmazsa kongre bir kez ertelenerek çay molası vererek bir hafta daha ertelenecek.

YETİM ADAY DEĞİL DESTEK VERECEK

Şanlıurfaspor mevcut Kulüp Başkanı iş adamı Emin Yetim, yapılacak olan olağan kongrede aday olmayacak. Yetim, aday olmayışının tek nedeninin takıma verilen sözlerin tutulmasından kaynaklandığını vurgularken, aday olacak kişiye ise tam destek vereceğini söyledi.

Bu arada, yarın yapılması planlanan kongre Şanlıurfaspor Kulüp Tesislerinde saat 12:00'da olacak.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2021, 15:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195