Title of a News Article

Şanlıurfaspor'dan flaş açıklama geldi

Şanlıurfaspor'dan flaş açıklama geldi
banner206

Türkiye Futbol Federasyonu 2. lig Beyaz grupta oynayan ve ligde kalma mücadelesi veren Şanlıurfaspor, rakiplerine karşı her ne kadar iyi oynamaya çalışsa da hakemlere karşı yeniliyor.

Son olarak, dün kendi sahasında ligin 31. haftasında Sarıyer ile karşılaşan Şanlıurfaspor, 90 dakika boyunca maçta üstünlüğünü sağladı fakat talihsiz bir golü kendi kalesine attı ardından da uzatma dakikalarında hakemin büyük hatası sonucu penaltıdan yediği golle sahadan mağlup ayrılan taraf oldu. Büyük tepkilere neden olan hakem Bilal Köseoğlu, kısa bir süreliğine dursada verdiği penaltı kararından vazgeçmedi. Hakem Bilal Köseoğlu'nun birtek yanlış kararı bununla sınırla olmayıp, maçın birçok bölümünde basit hareketlerden dolayı her defasında düdüğüne sarılarak maçı durdurması teknik heyet ve protokol tribünündeki seyircilerin tepkilerine neden oldu.

Şanlıurfaspor Kulübü, konuya ilişkin olarak yazılı bir açıklamada bulunarak yaşanan hakem hatalarının takdirini kamuoyuna bıraktı ve Merkez Hakem Kurulu'nun Bilal Köseoğlu hakkında gerekenin yapılmasını talep etti.

İşte o açıklama;

"Dün kendi evimizde ağırladığımız Sarıyer maçının uzatma bölümlerinde aleyhimize verilen penaltı kararının takdirini tüm kamuoyuna bırakıyoruz.
Yıllardır Türk futbolcuna hizmet den ve profesyonel liglerde mücadelesini sürdüren takımımız, son yıllarda maddi imkânsızlıklardan dolayı kapanma noktasına gelmiş ve akabinde Büyükşehir Belediye başkanımız, Kulüp başkanımız ve yönetim kurulumuz ile bu sezon kulübümüz adeta mezardan çıkarılmıştır.
Zor şartlar altında ve Pandeminin etkisi ile de maddi imkansızlıklar altında mücadele ettiğimiz ligde bu sezon küme düşmeme mücadelesi vermekteyiz. 
Sezon başında son gün kurulan takımımıza devre arasında transferler yaparak ligde küme düşmeme adına onurlu bir şekilde mücadelemize devem etmekteyiz.
Nitekim bu sezon bazı maçlarımıza bakıldığı zaman inanılmaz hakem hataları ile karşı karşıya kaldığımızı belirterek, MHK’yi ciddi bir şekilde göreve davet ediyoruz.
Dün oynadığımız maçın uzatma bülümünde omuz omuza giderken, iki futbolcunun düşmesi ile hakem aleyhimize penaltı vermiş ve sahadan mağlup olarak ayrılmamızı sağlamıştır.
Biz Şanlıurfaspor kulübü olarak inanın yaşadığımız tüm hakem hatalarına art niyetli olarak bakmadık. Dünkü maçın uzatma bölümünde verilen penaltı kararını dünya’da kim izlese art niyetli bir karar olduğunu söyleyecektir.
Şanlıurfaspor kulübü olarak son haftalara girdiğimiz bu dönemlerde özellikle kritik maçlarda hakemlerin daha dikkatli olmalarını rica ediyor, hakem Bilal Köseoğlu hakkında da MHK’nin gerekeni yapacağını umut ediyoruz."

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2021, 16:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195