Title of a News Article

Şanlıurfaspor'dan flaş açıklama...

Şanlıurfaspor'dan flaş açıklama...
banner206

Şanlıurfa'da bugün gündeme oturan konulardan birisi olan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün Urfaspor takımının otobüsünün üzerine fotoğrafı giydirilmesi bazım kesimler tarafından tepkiye neden oldu. 

Türkiye'de bir çok ilde şehrin takımlarının otobüsleri üzerinde belediye başkanlarının fotoğrafı bulunuyor. Şanlıurfaspor'da da, Başkan Beyazgül'ün maddi manevi desteklerinden ötürü kendisine yönelik bir jest yapılarak, kendisinden habersiz olduğu belirtilen fotoğrafı takım otobüsünün üzerine yapıştırıldı.

Takım otobüsünü sosyal medya hesaplarından paylaşımlar yaparak eleştiren bazı siyasi temsilciler bu durumu sert bir dille eleştirdi. 

Şanlıurfaspor ise bu duruma son noktayı koydu.

Kulüp Başkanlığı'ndan yapılan dakika paylaşımında şu ifadelere yer verildi.

"1- Şanlıurfaspor Yönetim Kurulumuz; Şanlıurfaspor Kulübüne desteği nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül'ün bilgisi dışında şahsını onure etmek adına gerek takım otobüsünde, gerekse kulübümüzün diğer temsil alanlarında görsellerine yer vermiştir. 2- Bizler Yönetim Kurulu olarak Şanlıurfaspor'umuza destek veren veya verecek her kişinin görsellerini gerek otobüsümüze, gerek tesislerimize gerekse gönlümüze asmaya hazırız. 3- Olayın bazı mecralarca farklı yönlere çekilmesinin birlik ve beraberlik ruhumuzu zedelemeyeceğini tüm kamuoyuna bildirir saygılarımızı sunarız.."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195