Title of a News Article

Şanlıurfaspor'dan flaş çağrı!

Şanlıurfaspor'dan flaş çağrı!
banner206

Düşe kalka ligde kalmayı başaran ve özellikle maddi anlamda zor zamanlar geçiren Şanlıurfaspor, yenş sezona sil baştan başlayarak emin adımlarla ilerlemek istiyor.

TFF 2. Lig takımlarından olan Şanlıurfaspor, 2021-2022 sezonu öncesi geçtiğimiz günlerde kongreye giderek yenilenme sürecini tamamladı. Yaşanan kongre sonrası takımı sahiplenen iş adamı Emin Yetim tek aday olarak yeniden Sarı yeşilli takımın Başkanı oldu. 

Maddi manevi takımın yanında olan Emin Yetim'in yeni oluşumunda ise bir kaç isim değişikliğine gidildi. 

Tüm bu gelişmelerin ardından Urfaspor toparlanmaya ve takımın oluşması adına transferler yapmaya başladı.

ŞİMDİ İSE SIRADA DESTEK ZAMANI

Kentin tek takımı ve markası olan Şanlıurfaspor, yeni sezona iddialı başlamak istiyor. Bunların yaşanması içinde maddi anlamda iyi bir şekilde desteklenmesi gerekiyor. Urfaspor severlerine ve Urfasporlu iş adamlarına büyük iş düşüyor. 

Sponsorluk noktasında ciddi sıkıntılar yaşayan Urfaspor kulübü bu konuda dertli. 

Kentin tek takımı olan Urfaspor şimdilerde sponsor arayışında ve henüz beklenen destek gelmedi. Takımın ligde iyi bir performans sergilemesi için maddi anlamda desteklenmesi gerekiyor. 

Şanlıurfaspor'da reklam alanları olan formalarda mevcut reklam alanları ve stad içerisindeki bölümler halen boş. 

Konuyla ilgili olarak Şanlıurfaspor Kulübü Basın Sözcüsü Mehmet Büyükfırat, kulüp adına kamuoyuna bir duyuru metni paylaştı.

Paylaşılan duyuru metninde şu ifadelere yer verildi.

"Kamuoyuna duyurulur... Değerli Şanlıurfalılar, öncelikle yeni yönetim olarak bizleri ziyaret edip manevi desteklerinizi bildirdiğiniz için çok teşekkür ederiz. Şanlıurfaspor ilimizin en büyük sivil toplum kuruluşu her Urfalı’nın gönlündeki tahtta oturan bir kulüptür. Yönetim olarak gerek geçen dönem gerek bu dönem takımımızın lig de kalması için var gücümüzle savaştık ancak biz bu zamanda anladık ki siz Şanlıurfalılar bizim arkamızda olmasanız bize sadece manevi değil maddi anlamda da destek olmasanız maçlarda saha da bizlerle beraber olmasanız biz bu takımı daha iyi yerlere getiremeyeceğiz. Bu kulübün güzel yerlere gelmesi Süper ligin kalıcı takımlarından biri olması İçin tüm Şanlıurfa olarak bir araya gelmeliyiz...

Hepinizin bildiği gibi şampiyon bir kulüp maddi anlamda güçlü bir kulüp olmaktan geçiyor. Geçen sezon ve geçmişte bizlere destek veren gerek mülki idare amirleri gerek belediye başkanları gerek yöneticilerimize şükranlarımızı sunarız ancak, ölümün eşiğinden dönen bu takım için şimdi destek olma zamanı az çok demeden yeniden Şanlıurfa olarak birleşip takımızı ayağa kaldırmalıyız. Bunu sadece bir kişiye yada bir kuruma bağlayarak yapamayız bu takımın özlenen günlere gelmesi için tüm şehir bir araya gelmeliyiz.

İşte bu özlenen günler için haydi Şanlıurfa ve Şanlıurfa’nın güzide iş insanları bu takımın göğsünde sırtında kolunda şortuna sizlerin de amblemleriniz yer alsın takımımız kazansın siz de kazanın şanlı takımımıza destek olmak için sponsorluk görüşmeleri için stad ve antreman sahası reklamları İçin sizleri Şanlıurfaspor kulübüne bekliyoruz. Gelin yeniden doğan bu kulüpte sizde yer alın tüm Şanlıurfa halkı sizleri minnetle ansın. Saygılarımızla"

Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2021, 13:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195