Title of a News Article

Urfaspor bu sezon rekor kırdı!

Urfaspor bu sezon rekor kırdı!
banner206

Misli.com 2. Lig Beyaz Grup'ta topladığı 14 puanla son sırada yer alan Şanlıurfaspor'a teknik direktör dayanmıyor. Sezona Mutlu Yılmaz'la giren Güneydoğu ekibi, sırasıyla Kemal Kılıç, Tolga Doğantez, Alper Avcı ve Cüneyt Biçer'e takımı emanet etti. En uzun kalan ise 8 maçla Cüneyt Biçer oldu.

Misli.com 2. Lig Beyaz Grup'ta boy gösteren Şanlıurfaspor, zor günler geçiriyor. 2020/21 sezonu başında transfer yasağını kaldıran Güneydoğu temsilcisi, istediği sonuçları bir türlü alamadı. 24 maçta 4 galibiyet, 5 beraberlik, 15 mağlubiyet alarak son sırada yer alan Şanlıurfaspor'da en dikkat çeken olay ise yaşanan teknik direktör değişiklikleri oldu.

Mutlu Yılmaz: 3 maç, 0 puan

Şanlıurfaspor efsane kalecisi ve kaptanı teknik direktör Mutlu Yılmaz'la sezona giren Yeşil Sarılı ekip, aslen Urfalı olan 59 yaşındaki hocayla 3 maç sonra yollarını ayırdı. Ankara Demirspor'a evinde 7-0, deplasmanda Sancaktepe FK'ya 8-0 kaybeden, Amedspor'a ise 2-1 mağlup olan Şanlıurfaspor'da Mutlu Yılmaz'ın yerine Kemal Kılıç geldi.

Kemal Kılıç: 3 maç, 1 puan

24Erzincanspor'u 2. Lig'e çıkaran Kemal Kılıç, büyük ümitlerle geldiği Şanlıurfaspor'da 3 maça çıkabildi. İlk maçında Kahramanmaraşspor'la berabere kalan Kemal Kılıç, 24Erzincanspor ve Hekimoğlu Trabzon'a mağlup olunca Kılıç'ın Urfa macerası 3 maç sürdü.

Tolga Doğantez: 4 maç, 4 puan

Yönetim, Tolga Doğantez'e takımı emanet ederken tecrübeli isim ilk maçında Uşakspor'a kaybetti, ikinci maçında ise Hacettepe'yi 1-0 mağlup etti ve sezonun ilk galibiyeti 8. haftada geldi. Ardından 2 maçta alınan 1 mağlubiyet, 1 beraberlik sonrası Doğantez'le de yollar ayrıldı.

Alper Avcı: 6 maç, 2 puan

Ekim ayında Hekimoğlu Trabzon'dan ayrılan Alper Avcı, Şanlıurfaspor'un 4. hocası oldu. İlk maçında Sarıyer'e ikinci maçında ise ligin en iddialı takımı Manisa FK'ya kaybeden Avcı'nın da meslektaşları gibi takımdaki görevi kısa sürdü. 6 maçta 4 mağlubiyet, 2 beraberlik çıkaran Avcı ile yollar karşılıklı olarak ayrıldı.

Cüneyt Biçer: 8 maç, 10 puan

Geçtiğimiz sezon Turgutluspor'la 2. Lig'e çıkan Cüneyt Biçer, Şanlıurfaspor'un başına geçti. Göreve Kocaelispor mağlubiyetiyle başlayan Biçer, ardından 2 maç üst üste kaybetti. Sırasıyla Sancaktepe, Amedspor ve Kahramanmaraşspor'u mağlup eden ve bir nebze de olsa nefes alan Şanlıurfaspor, 24Erzincanspor ve Hekimoğlu Trabzon'a kaybedince fatura Cüneyt Biçer'e kesildi.

6. teknik direktör Gürses Kılıç

24 haftası geride kalan Misli.com 2. Lig'de kümede kalma mücadelesi veren, 3 puan silme cezası nedeniyle 14 puanı bulunan Şanlıurfaspor, 5 tecrübeli teknik adamla çalıştı. En uzun görev alan isim ise erteleme maçlarıyla beraber 8 müsabaka ile Cüneyt Biçer oldu. Güneydoğu ekibinin yeni hocasının ise Gürses Kılıç olduğu gelen haberler arasında. kaynak: fanatik.com.tr

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2021, 09:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195