Title of a News Article

Siverek'te yol yapım çalışmaları sürüyor

Siverek'te yol yapım çalışmaları sürüyor
banner206

Siverek Belediyesi kırsal ve merkez mahalle ayrımı yapmadan kent genelinde yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Planlanan program kapsamında ulaşım ağını genişletmek için çalışan ekipler, merkez ve kırsal mahalle ayrımı yapmadan çalışıyor.

Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, kırsal bölgelerdeki çetin arazi koşullarında görev yaparken Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kent merkezinde çalışıyor.

Vatandaşların yol standardını artırıp yazın tozdan kışın da çamurdan kurtarmayı hedefleyen ekipler, Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’ın talimatıyla çalışmalara hız verdi.

Belirlenen program dahilinde çalışma yürüten ekipler, çok sayıda kırsal mahallede eşzamanlı olarak stabilize yol yapım çalışması yürütüyor.

Teknik ekipler tarafından belirlenen alanlarda iş makineleriyle çıkarılan stabilize malzeme, kamyonlara yüklenerek kırsalın farklı bölgelerinde ihtiyaç duyulan mahallelere sevk ediliyor.

Öte yandan kent merkezinde de çalışma yürüten ekipler, bir yandan asfalt diğer yandan beton yolların bakım ve onarımını yapıyor.

Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Fırat yaptığı açıklamada, ekiplerin farklı alanlarda aynı anda çalışma yürüttüğünü dile getirdi.

Hizmette kırsal ve merkez mahalle ayrımı yapmadan çalıştıklarını belirten Fırat, “Temel ilkemiz hizmetin götürülmesi sırasında eşit davranmaktır. Hem kırsalda hem merkezde teknik ekibimizin incelemeleri sonrası aciliyet arz eden alanlarda zaman kaybetmeksizin çalışma başlatılıyoruz. Hedefimiz ise özellikle kırsal alanlarda mevsim şartları elverdikçe çalışma yaparak mahalle sakinlerini yazın tozdan kışın çamurdan arındırmaktır.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195