Title of a News Article

14 Urfa vekiline karşı CHP 20 vekil gönderiyor

14 Urfa vekiline karşı CHP 20 vekil gönderiyor
banner206

14 milletvekili olan Şanlıurfa’nın eğitimsağlık, ulaşım, işsizlik, mevsimlik tarım işçiliği, elektrik kesintileri, çarpık kentleşme, madde bağımlılığı, tefecilik, aşırı nüfus artışı, Suriyeli sığınmacılar, gelir adaletsizliği gibi sorunlar baş gösteriyor. Seçimden seçime birçok sözün verildiği, projenin öne sürüldüğü; ancak verilen bu sözlerin birçoğunun vaat olarak kaldığı kent siyasetten pek nasibini almamış görünüyor.

8'i AK Parti, 4'ü HDP, 1, CHP ve 1 MHP olmak üzere toplam 14 vekili olan Şanlıurfa’da sorunlar yeterince dile getirilip, çözüme kavuşturulamazken kentte iyi muhalefet yapmamakla eleştirilen CHP harekete geçti. 17 Mart Çarşamba günü Urfa'ya 20 milletvekili ile gelerek sahaya inecek olan CHP Heyeti, vatandaşların sorun ve taleplerini birinci ağızdan dinleyecek. Daha sonra bu sorun ve talepler rapor halinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na iletileceği öğrenildi.

TELEFON NUMARASI VERİLDİ

Yapılacak olan ziyaretle ilgili CHP Şanlıurfa İl Başkanlığının sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, vatandaşların sorun ve taleplerini bildirmeleri için telefon numarası da verildi.

Yapılan açıklamada, “Değerli Şanlıurfalı hemşerilerim seçim arifesinde sadece meydana çıkıp söz verilen ve ardı arkası gelmeyen çözümsüz kaldığı bir dönemdeyiz. Bizler de sizlerin her daim sesi olmaya devam edeceğiz.

Tüm çektiğiniz sıkıntıları yerinde dinlemek ve incelemek adına 17 Mart 2021 Çarşamba günü Cumhuriyet Halk Partisi olarak 20 milletvekilimiz ile Şanlıurfa’da sahada olacağız. Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu’na sunulacak olan raporda ‘bizim de sorunlarımız iletilsin diyorsanız biz de çözüm bekliyoruz’ diyen her vatandaşımızı CHP Şanlıurfa İl Başkanlığına bekliyoruz. Memleketimizin sorunlarına birlikte çözüm arayalım, sorunlarını birlikte çözelim. Bu memleket hepimizin. Bu görüş değil memleket meselesi çünkü. Tel: 05424493639” ifadelerine yer verildi. kaynak: urfapusula

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195