Title of a News Article

2 ilçede kongre heyecanı

2 ilçede kongre heyecanı
banner206

BAŞKAN GÜVEN: ÇALMADIĞIMIZ KAPI, SIKMADIĞIMIZ EL, GİRMEDİĞİMİZ GÖNÜL KALMAYACAK. AK PARTİ CEYLANPINAR VE VİRANŞEHİR KADIN KOLLARI KONGRELERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

AK Parti Şanlıurfa Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven, partisinin Ceylanpınar ve Viranşehir Kadın Kolları Kongrelerine katıldı.

AK Parti Genel Merkezi tarafından görevlendirilen Zahide Tepedelen Ceylanpınar, Kadriye Barış ise Viranşehir Kadın Kolları Başkanlığına gerçekleştirilen kongre ile seçildi.

Partisinin Viranşehir ve Ceylanpınar kongrelerinde konuşan AK Parti Şanlıurfa Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven, Türkiye için bir dönüm noktası olan 24 Haziran seçimlerine giderken Ceylanpınarlı ve Viranşehirli kadınlara büyük iş düştüğünü söyledi.

Türkiye’nin bugünlere kolay gelmediğini ifade eden Başkan Güven ‘’24 Haziran çok önemli bir tarih. Ülkemiz seçime giderken, bizlerde AK Kadınlar olarak gece gündüz kapı kapı, ev ev dolaşacağız. Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız. Gönül köprüleri inşa edecek, kırmadan, birleştirecek, liderimiz ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunda emin adımlarla önce 24 Haziran’a ardından da 2023’e yürüyeceğiz. Cumhurbaşkanımızın yükünü bir nebze de olsa hafifletmeye çalışacağız’’ dedi.

Başkan Güven, konuşmasının sonunda kongrede görev alan yönetim kurulu üyelerini ve başkanları da tebrik etti.

Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2018, 09:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195