Title of a News Article

26 Muhtar saf değiştirdi...

26 Muhtar saf değiştirdi...
banner206
 MHP MYK üyesi Şanlıurfa milletvekili adayı İbrahim Özyavuz Harran ilçesine bağlı Selalmaz mahallesinde cumhur ittifakına destek  ve MHP’ye katılım programına katıldı. 


Harran’ın önemli aşiretlerinden siyale,meacle ve nuvacıh aşiretlerine mensup 26 köy muhtarının ve binlerce vatandaşın bulunduğu programa katılan Özyavuz büyük bir coşkuyla karşılandı. Özyavuz katılım programında yaptığı konuşmada; 
‘’Beni yıllardır tanırsınız biz bu topraklarda yaşayan aynı düğünde oynayan, aynı acıları paylaşan bir milletiz. Bizi fitne fesatlarla yıllardır birbirimizden koparmaya çalıştılar bundan sonra, Harran için Türkiye’nin bekası için birbirimize kenetlenip bir olacağız diri olacağız.Biz siyaseti kendi çıkarlarımız için değil milletimize  hizmet etmek için bir araç olarak kullanıyoruz’’. 
‘’Bölgemizde hala temel ihtiyaç olan alt yapı eğitim ve sağlık gibi alanlarda sorunlar var. Harran devlet hastanesi ilk olarak 1995 yılında kuruldu hala fiziki iyileştirmeler yapılmadı, maalesef Harran’da ki hastalarımız başka Akçakale olmak üzere diğer ilçelere ve Şanlıurfa’ya sevk ediliyor. İlçemizdeki sorunları çözmek için kendi içimizden meclise temsilci göndermemiz gerekiyor gönül isterdi ki şuan tüm partilerde ilçemizden adaylar olsun ve bu aday kardeşlerimle beraber meclise gidip omuz omuza vererek sorunlarımızı çözelim. Urfa’nın 14 milletvekili ve bir milyondan fazla seçmeni var şimdi size soruyorum bu 14 milletvekili içinde neden İbrahim Özyavuz olmasın’’.
 ‘’Bölgemizde oyunlar oynayıp bizi birbirimize düşürüp her dönem listelerde bölgemizin adaylarını saf dışı bırakıyorlar. Geçmiş dönemlere baktığımız zaman da bizden bir defa milletvekili olana ikinci dönemde yer verilmiyor  ilk olarak 1987 yılında sayın Murat Batur, 1999 yılında sayın Mehmet Yalçınkaya, 2007 yılında sayın Çağla Özyavuz ve en son geçen dönem sayın Kemalettin Yılmaztekin milletvekili iken bu saydığım isimlere ikinci bir şans asla verilmedi. Bunun sebebi bölgemizde oynanan oyunlarla bizleri ayrıştırıp parçalamalarıdır. Diğer ilçelerde ise durum tamamen farklı aynı isimler üst üstte vekillik yaparken o isimler hakkında kimse konuşmuyor dedikodusunu yapmıyor’’. 
‘’2015 yılında ki seçimlerde halkımız İbrahim Özyavuz yada başka bir adayı meclise gönderseydi şuan inanın bana bizim bölgemizden bir değil üç dört milletvekili rahatlıkla listelere girer ve seçilirdi. İsimlere de fazla takılmadan birlik ve beraberlik içinde olmalıyız, Harran’ı temsil konusunda sadece ben değil inanıyorum ki kendini geliştirmiş üniversite mezunu temsil kabiliyeti olan yüzlerce gencimiz insanımız var, Onlar da bu işi yapabilir’’. 
Önümüzdeki seçimler şer odaklarının desteklediği Türkiye’deki ortakları ile cumhur ittifakı arasında geçecek. Referandumda Harran yüzde 97 ile Türkiye birincisi olurken bu dönem yüzde 100 bir rakamla oyunu sayın cumhur başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a vererek tekrar birinci olacağına inanıyorum’’ dedi.

KATILIM YAPAN MUHTARLAR

ALACALI MAH. MAHMUT GÜNDOĞAN
ARIN MAH. HÜSEYİN ÇERDİK
BAĞRA MAH. HASAN KARAKUŞ
BAAŞKARAGÖZ MAH. İSMAİL TAŞ 
BÜYÜKTAŞLICA MAH. İSMAİL EROL 
BÜYÜK TÜRBE MAH. HALİL NUMANOĞLU
DORUÇ MAH. İSMAİL ALP
DURAN MAH. HALİL ÇİFTÇİ 
ESKİ HARRAN MAH. İBRAHİM ALTUNDAĞ 
GÖKÇE MAH. İSA AKSAY 
GÖKTAŞ MAH. ABDULLAH AY 
GÖZCÜ MAH. CUMA AYYILDIZ
KARATAŞ MAH. İSMAİL ORUÇ 
KIRMITLI MAH. MEHMET GÜNDOĞAN 
KÜÇÜK EKENLİ MAH. ABDURRAHMAN SAMAN
 MİYANLI MAH. YASİN ARIKTAŞ 
OĞULCUK MAH. HAMDİ BULUT 
SAİDE MAH. HALİL İPEK 
SAVACIK MAH. MÜSLÜM ÇUBUK 
SELALMAZ MAH. ABİT BAKADUR 
TEKNELİ MAH. AHMET ÜNALTEKİN 
ULUAĞAÇ MAH. İBRAHİM AKMEŞE 
ÜNLÜ MAH. ÜBEYİT GÜNDOĞDU
YAYGILI MAH. HALİL YAZGAN 
YOLGİDER MAH. İSA KARABOĞA 
YARDIMCI MAH. AHMET ELÇİ

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2018, 11:56
YORUM EKLE
YORUMLAR
İSTANBULDA
İSTANBULDA - 6 yıl Önce

MUHTEMELEN, MHPDEN NOHUT U FAZLA ALMIŞLADIR.

SIRADAKİ HABER

banner195