Title of a News Article

Adaymış gibi çalışıyor

Adaymış gibi çalışıyor
banner206

7 Haziran seçimlerinde aday gösterilmeyen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Abdulkerim Gök, milletvekili adayı gibi çalışarak partisine destek istiyor.

AHMET KEMAL AYHAN
2011 Genel seçimlerinde AK Parti’den Şanlıurfa milletvekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne giden ve Şanlıurfa’ya birçok yatırımın gelmesinde önemli rol oynayan Doç. Dr. Abdulkerim Gök, AK Parti’den aday gösterilmemesine rağmen seçim çalışmalarına katılıyor. TBMM’nin tatile girmesinden dolayı Şanlıurfa’da bulunan Milletvekili Gök, ilçe ilçe gezerek vatandaşlarla bir araya gelerek partisine destek istiyor. Sivil toplum kuruluşlarını ve esnafları da ziyaret ederek sorunlarını dinleyen Gök, yeni dönemde de milletvekili olacakmış gibi 7 Haziran seçimlerinde partisine oy verilmesini talep ediyor.  

Milletvekili Gök, bir süre önce Harran Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Ramazan Taşaltın’ı da ziyaret ederek, hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Bu arada AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdülkerim Gök’ün, partisi için yoğun bir şekilde çalışması diğer mesai arkadaşları ve milletvekili adayları ile AK Parti camiasından da tam not alıyor. 

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2015, 14:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195