Title of a News Article

Ailesi ile birlikte saf değiştirdiler...

Ailesi ile birlikte saf değiştirdiler...
banner206

Şanlıurfa'da geçtiğimiz günlerde AK Parti Haliliye İlçe Başkanı olarak atanan Av. İbrahim Eyüpoğlu'nun yönetim kurulu listesi 1. sıra yedekte bulunan Ömer Aydoğdu, partisinden istifa ederek Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'ye geçti. 

Haliliye İlçesine bağlı Çekçek Kırsal Mahallesinin 1 dönem AK Parti Mahalle temsilciliğini yapan Ömer Aydoğdu, Daha sonra AK Parti Haliliye Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi. AK Parti Haliliye Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Aydoğdu ve ailesi, dün Çekçek Kırsal Mahallesinde düzenlenen törenle CHP'ye katıldılar.

Düzenlenen törene Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Hayrettin Cidir, Cumhuriyet Halk Partisi Meclisi üyesi Erbil Aydınlık, Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Başkanı Emine Gizem Çetiner, İl Yöneticileri, Cumhuriyet Halk Partisi Haliliye İlçe Başkanı Av. İbrahim Halil Alagöz, Cumhuriyet Halk Partisi Karaköprü İlçe Başkanı Yusuf Ziya Ural, Cumhuriyet Halk Partisi Eyyübiye İlçe Başkanı Ahmet Açmaz ile Partililer ve Aydoğdu ailesi katıldı.

CHP Milletvekili Aziz Aydınlık, İl Başkanı Hayrettin Cidir, Parti Meclisi üyesi Erbil Aydınlık, birer konuşma yaparak Partilerine katılan AK Parti Haliliye Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Aydoğdu ve ailesine teşekkürlerini ilettiler.

Aydınlık, “İktidara giden yolda Cumhuriyet Halk Partisine Türkiye genelinde ve Şanlıurfa’da büyük destek var. Bugün AK Parti Haliliye Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Aydoğdu ve ailesi Partimize katılım sağlayarak, gücümüze güç katmışlardır. Şanlıurfa’da gün geçtikçe Partimize halkımızın teveccühü daha da artmaktadır. Önümüzdeki seçimlerde hedefimiz Şanlıurfa’dan 5-6 Milletvekili çıkarmaktır. Bugün Partimize katılım sağlayan Aydoğdu ailesine hoş geldiniz diyorum. Ömer Aydoğdu ve ailesine teşekkür ediyorum” dedi.

Katılım töreninden sonra Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık ve Parti yetkilileri Aydoğdu ailesine CHP rozeti taktı. Daha sonra Milletvekili Aziz Aydınlık ve Parti yetkilileri Mahalledeki çocuklara oyuncak dağıttılar.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2021, 09:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195