Title of a News Article

AK Adaylar moral buldu...

AK Adaylar moral buldu...
banner206

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Adaylarının bugünkü durağı Halfeti İlçesi oldu.

AK parti Şanlıurfa Milletvekili adayları, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Dün Harran ile Akçakale İlçesine çıkarma yapan AK Parti Şanıurfa milletvekili adayları, bugün ise Halfeti ve Bozova ilçelerine gittiler. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı 1. Sıra milletvekili adayı Nureddin Nebati, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ve AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün ve tüm Milletvekili adaylarının  katıldığı seçim çalışmalarında, Nebati ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Halfetili Mazhar Bağlı birer konuşma yaptı.

7 Haziran'dan sonra AK Parti iktidarı olarak % 50 oy alarak 400 Milletvekiliyle Şanlıurfalıların, Halfetililerin emrinde olacaklarını belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şanlıurfa Milletvekili adayı Nureddin Nebati, “Seçimden sonra AK Parti iktidarı % 50 oy ve 400 Milletvekiliyle milletin hizmetinde olacak. AK parti olarak iktidarda olduğumuz 12 yıldır sorunları çözüyoruz ve çözmeye de devam edeceğiz. Bölgede kangren hale gelmiş olan yılların sorunu elektrik problemini giderdik. Şanlıurfa’dan 12 Milletvekiliyle Meclise giderek ilimizin ve ilçelerimizin sorunlarını kalıcı olarak çözmeye çalışacağız” dedi.

 

Bağlı: Sesiniz kulağınız olacağım

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Mazhar Bağlı ise, Halfetilerin kendilerine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti. Halfeti İlçesinin 1960 yılından bu yana vekil çıkaramadığına vurgu yapan Bağlı, “İnşallah yeni dönemde sizlerin desteği ile hem Halfetilerin hem de Urfalıların sesi kulağı olacağım” dedi. 7 Haziran’daki seçimlerin ülkemiz için çok önemli olduğuna vurgu yapan Bağlı, “Yeni Türkiye yolunda yapacağımız çok hizmetler var. Bunun için önümüzdeki seçimlerde oylarımızı istikrardan yana kullanalım” diye kaydetti.

Halfeti ilçesinde vatandaşlara hitap eden Nebati ve beraberindekiler, aday tanıtımı sonrasında çevreye dağılarak esnaf ziyaretinde bulundular.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adaylarının son durağı ise Bozova ilçesi oldu. Bozova ilçesinde Milletvekili adayı  Seydi Eyyüpoğlu, Prof.Dr. Mazhar Bağlı ve Nurettin Nebati yaklaşık  3 bin kişinin katıldığı topluluğa hitap ettiler. Milletvekili adayları daha sonra esnaf gezisine çıkarak vatandaşlarla bir araya geldiler. 

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2015, 17:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195