Title of a News Article

AK Parti aday adayları buluştu

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Adayları, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığının düzenlediği yemekli toplantıda bir araya geldi.

Nevali Oteli’nde düzenlenen yemekli buluşmaya; Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı, Siverek Belediye Başkanı Resul Korkmaz, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, AK parti Kadın Kolları Başkanı Aysel Göncü, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayları ve partililer katıldı.

Burada bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa’dan 290 civarında milletvekili aday adayının başvuru yaptığını belirterek, “Türkiye’de üçüncü sıradayız, oransal olarak baktığımız zaman birinci sıradayız. Bu süreçte aday adaylarımızı daha yakından tanımak, tanıştırmak ve onların kendilerini ifade etmelerini sağlamak için böyle bir gece tertip ettik” dedi.

1 Mart Pazar günü temayül yoklamasının yapılacağını vurgulayan Beyazgül, “Daha sonra alt ve üst komisyonlarda çalışmalar devam edecek. Tüm aday adaylarımızı tebrike diyorum. Bu gecemize katılan aday adaylarımıza teşekkür ediyorum. 12 kişi listeye girecek ve 274 kişi listeye giremeyecektir. Ben listeye giremeyecek aday adaylarımızdan üzülmemelerini istiyorum. Bu iş kısmet işidir, nasiptir  ” diye ifade etti.

Daha sonra bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ise,  bu seçimin ana faktörünün millet ve o milletin temsilcisi AK Parti ve AK parti kadroları olduğunu ifade ederek, “İnşallah bu seçimde ülkemiz yeni bir güç olarak çıkacak. Yüz yıllık coğrafyamızda oynanan oyunlar nihayete erdirilecek” diye kaydetti.

AK Parti’nin 9 seçimi zaferle sonuçlandırdığını kaydeden Güvenç, “Sizler de verdiğiniz oylardan pişman olmadınız. Bu seçimlerde de aynı zaferi bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Toplantı, toplu çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi. 

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2015, 19:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142