Title of a News Article

AK Parti'den flaş açıklama

.

AK Parti'den flaş açıklama
banner206

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, son dönemlerde AK Partili siyasetçilere yönelik düzenlenen silahlı saldırıları kınayarak, “Bu saldırılar sadece kişilere yönelik olmayıp halkın iradesini yansıtan, özgür iradeye , demokratik duruşa ve temsil etme özgürlüğüne ve en önemlisi de insanca yaşama hakkına yönelik saldırılardır” dedi.

AK Parti İl Binasında düzenlenen basın açıklamasına Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti ilçe teşkilatları ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, yaptığı açıklamada, son zamanlarda doğrudan doğruya sivillere ve AK Partili siyasetçilere yönelik gerçekleştiren silahlı saldırılara ilişkin olarak bir araya geldiklerini belirterek, “Ülke genelinde sivil halka ve siyasetçilere yönelik saldırılar artmış bulunmaktadır. Silahlı saldırılara maruz kalan Siyasetçilerimiz, Belediye Başkanlarımız, İlçe Başkanlarımız, Belediye Meclis üyelerimiz, halkın özgür iradesi ve bu iradenin sandığa yansımasıyla seçilmiş olup bulundukları makamlarda halk adına hareket etmektedirler” dedi.

Bu saldırıların sadece kişilere yönelik olmayıp halkın iradesini yansıtan, özgür iradeye , demokratik duruşa ve temsil etme özgürlüğüne ve en önemlisi de insanca yaşama hakkına yönelik saldırılar olduğunu dile getiren Beyazgül, açıklamasında şunları kaydetti;

“15 Temmuz ve sonrasında milletimiz nasıl ki sokak sokak Darbe girişimine karşı direndiyse bundan sonra da bu tür eylemlerle siyaset hakkı elinden alınmak istenen halkımız siyasi haklarının elinden alınmasına da direnecektir.

PKK ve diğer terör örgütlerinin saldırıları bölgenin kalkınması önündeki en önemli engeldir.

Kadim şehrimiz ve Peygamberler kentimiz olan Şanlıurfa’mızın tarihin de geçmişten bugüne kadar dini bütün, vatanına ve milletine sahip çıkan, örf ve adetleri İslami kimliğiyle özdeşleşen hoş görü kimliği ile de geçmişte onlarca etnik grupları bünyesinde bulunduran halkımız ve şehrimiz bu tarz birlikteliği hoş görü yaşam hakkını ortadan kaldırmaya yönelik hiçbir eylemi kabul etmemektedir. bu nahoş durumdan  yılmayacak ve korkmayacaktır.

Hiçbir terör olayı bizleri Ülkemize Partimize Daha da önemlisi halkımıza hizmet etme aşkımızdan alı koyamayacaktır.

Tüm terör saldırılarını kınıyor Şehitlerimize Allah’tan rahmet Yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.”

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2016, 17:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195