Title of a News Article

AK PARTİ EYLÜL AYI DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI video haber

AK Parti Şanlıurfa Eylül Ayı İl Danışma Meclisi toplantısı GAPTEM toplantı salonunda yapıldı.

 AK Parti Eylül Ayı Danışma Meclisi Toplantısı AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Seydi Eyyüpoğlu, Mehmet Akyürek, Abdülkerim Gök, Yahya Akman, Belediye Başkanları, AK Parti İlçe Başkanları, Teşkilat üyeleri ve Belediye Meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.

Toplantıda konuşan İl Başkanı Yusuf Eğilmez, dün Başbakan Yardımcısı Sn. Numan Kurtulmuş, İçişleri Bakanı Sn. Efkan Ala ve Gıda,Tarım ve Hayvancılık Bakanı Sn. M. Mehdi Eker’e Kobani sınırında yapılan protestoyu kınadığını belirtti.

TÜRKİYE KAPISINI HERKESE AÇIYOR
Konuşmasında son iki günde Şanlıurfa ve Türkiye olarak hem müjdeli hem de olumsuz haberler aldıklarını söyleyen Eğilmez; “Musul konsolosluk çalışanlarımız 101 gün sonra kurtarıldı. Başbakanımız Sn. Ahmet Davutoğlu Şanlıurfa’ya geldi. Aynı uçakla rehineleri alıp gitti. Kobani’de çok büyük sıkıntılar yaşanıyor. Orada iç savaş devam ediyor maalesef. Dün Rakka’da, Halep’te savaş olurken Türkiye’ye sığınmışlardı. Şengalde Yezidiler yurtlarından edilirken yine Türkiye onlara kapısını açtı. Son 3 günde yine Kobani’den gelen 130 Bin kişi Suruç ilçemize geldi. Dün Başbakan yardımcımız, bakanlarımız sırf bu kardeşlerimiz için gelmişken bazı kendini bilmezler orada bazı yanlış hareketlerde bulundu. Onları kınıyorum. Onların vatansever olduklarından bahsedemeyiz” dedi.

MUHALEFET POLİTİKA ÜRETEMİYOR
Toplantıda konuşan Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu muhalefetin IŞİD’in elinden kurtarılan rehineler ile ilgili tavırlarını eleştirerek; “Muhalefette politika yapmak kalmamış. Çünkü AK Parti onlara yapacak politika bırakmamış”
Seydi Eyyüpoğlu konuşmasına dün yapılan protestoları kınayarak; “Kobani’de yaşanan dramdan kaçıp Suruçu’muza akın eden kardeşlerimiz için tüm çabaları sarf ettik. Bazı provokatörler hükümetimizin bu çalışmalarını gölgelemek için protesto ettiler. Onları buradan kınıyorum” dedi.

BİRİLERİ LAF ÜRETİR AK PARTİ İŞ ÜRETİR
Danışma meclisi toplantısında konuşan Milletvekili Abdülkerim Gök’te muhalefete yüklenerek; “Birileri laf üretir birileri işi üretir. AK Parti kadroları iş ürettiği için ve onlara iş kalmayınca. Bazılarına sadece eleştirme düşüyor. Olumlu eleştiriler baş göz üstüne” diye konuştu.

BAZILARI PROVOKASYON PEŞİNDE
Toplantıda söz alan Yahya Akman, Dün Kobani sınırında yaşanan provokasyonlara dikkat çekerek; “ dün yaşanan menfur saldırıyı kınıyorum. Tüm kardeşlerimize sınırı açıp kucak açmışken provokatör olduğundan şüphe etmediğimiz kişiler provokasyon peşindeydi” dedi.


DEVLET HERTÜRLÜ HİZMETİ YAPABİLECEK GÜÇTE
Toplantının basına açık bölümünde son olarak söz alan AK Parti Milletvekili Mehmet Akyürek, vatandaşlara tavsiyelerde bulunarak; “ Devletimiz çok güçlü. Her türlü hizmetin üstesinden gelebilecek güçte. Yeter ki vatandaş olarak istemesini bilelim” dedi.
Toplantı daha sonra basına kapalı bir şekilde devam etti. Basına kapalı bölümü yaklaşık iki saat süren toplantı, soru cevap bölümüyle son buldu.

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2014, 18:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195