Title of a News Article

AK Parti Gençlik Kollarına Flaş Aday “ Ayhan adaylığını açıkladı“

Siyaset Bilimci Ahmet Mürsel Ayhan, AK Parti Şanlıurfa Gençlik Kolları İl Başkan Adayı olduğunu kamuoyuna açıkladı.

AK Parti Gençlik Kollarına Flaş Aday “ Ayhan adaylığını açıkladı“
banner206
Ahmet Mürsel Ayhan, önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek olan AK Parti Şanlıurfa İl Gençlik Kolları kongresinde aday olduğunu açıkladı. Siyaset bilimci Ahmet Mürsel Ayhan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, milletimizin tarihi boyunca gençlere önem verdiğini, gençlerin enerjisini devletin ve milletin hizmetinde olumlu şekilde kullanmasını bildiğini belirterek, “Milletimizin öncülerinden Fatih Sultan Mehmed Han'ın henüz 21 yaşında Konstantinapolis'i fethederek Peygamberin övgüsüne mazhar olması ve burayı İslam’ın sembolü olan bir şehre, İslambol'a çevirmesi bunun örneğidir” dedi.
“Geçmişte olduğu gibi bugünde gençlere büyük önem verilmekte ve gençlerin enerjisi milletin hizmetine sunulmaktadır” diyen Ayhan, açıklamasında şunları kaydetti; “İki bin yıllık devlet geleneği olan bir milletin evladı olarak, ecdadıyla gurur duyan ve ecdadının izinden giden bir gençlik hayaliyle 2023, 2053 ve 2071 vizyon ve hedeflerine AK kadroların taşıyacağına olan inancım tamdır. Bu nedenle Partimizin gençlik üzerindeki ilke, vizyon ve hedeflerini, partimizden aldığım siyasi tecrübe ve biirikimlerle harmanlayarak ülkemiz ve ilimiz hedeflerini eşzamanlı gerçekleştirmek için Şanlıurfa Gençlik Kolları İl Başkanlığı görevine talip olduğumu belirtmek isterim.” Ayhan, AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığına seçilmesi durumunda yapacağı çalışmalarını da şöyle anlattı; “Bu büyük görevin bana layık görülmesi durumunda öncelikle gençlik kollarının aktif şekilde çalışmasını, gençlerin siyasi yaşama daha falza katılımını, birlik ve beraberliğin temini olmak üzere, İlimiz ve AK Parti ailesi adına hayırlar getireceğine inandığım projelerimi Allah'ın izniyle çözüme kavuşturacağım. Gençleri sadece yarının teminatı olarak değil bugünün de garantisi olabileceğini göstermeye çalışacağım. Davamız adına, teşkilatımız ve değerli gençlerimiz için var gücümle çalışacağıma söz veriyorum.
Adaylık kararımla ilgili olarak bana destek veren partili büyüklerime, bu konuda beni teşvik eden ve dualarını esirgemeyen aileme ve dostlarıma huzurlarınızda teşekkür ediyor, Adalet ve Kalkınma Partisi Şanlıurfa Gençlik Kolları İl Başkanlığı'na adaylığımı kamuoyuna saygıyla duyururum.”
Ahmet Mürsel Ayhan Kimdir?
1991 Şanlıurfa/Siverek doğumlu ilk ve orta öğrenimini Şanlıurfa Merkezde tamamlayarak, 2010 yılında Çankırı Karatekin Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümüne kayıt yaptırarak yükseköğrenimine başlamıştır. 2015 yılında Siyaset Bilimci olarak üniversiteden mezun olmuştur.
Siyasi ve STK Geçmişi
- 2011 yılında Düşünce Topluluğunu kurarak dört yıl boyunca bu topluluğun yönetim kurulu başkanlığı görevinde bulunmuştur. Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile ortaklaşa çalışma yaparak “Gönüller Yapmaya Geldik” sloganıyla “Çankırıya Orman” projesinin koordinatörlüğünü yaptı.
- 2010 yılında Çankırı Belediyesi Gençlik Merkezi Üniversiteden Sorumlu Başkanlık Görevini ifa etti.
- 2012 yılı Ak Parti Çankırı Gençlik Kolları İl Yönetim Kurulu üyeliği,
- 2012 Yılı Ak Parti Çankırı Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcılığı Görevine getirildi.
- 2014 yılı Ak Parti Genel Gençlik Kolları Konsey Komisyonu Yönetim Kurulu üyeliği görevinde bulundu.
- 2014 yılı Çankırı Üniversiteliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (ÇÜYDER) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu.
- Üniversite toplulukları arasında iletişimi sağlamak için kurulan Topluluklar Birliği’nin Kurucu Başkanlığı görevinde bulundu.


Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2015, 19:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
Urfalı
Urfalı - 9 yıl Önce

hayırlısı olsun

Erdi
Erdi - 9 yıl Önce

yolun açık olsun kardeşim. allah utandırmasın...

SIRADAKİ HABER

banner195