Title of a News Article

AK Parti İl Başkanı istifa etti

.

AK Parti İl Başkanı istifa etti
banner206
Yaklaşık 2 yılı aşkın süredir AK Parti Tekirdağ İl Başkanı olan Ahmet Akçay, görevinden istifa etti.
AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, görevini bıraktı. Akçay, parti il binasında düzenlediği basın toplantısında, yaklaşık 2 yılı aşkın süredir AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı görevini yürüttüğünü hatırlattı.

GÖREVİ KENDİSİNE ERDOĞAN VERDİ
Dönemin AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın görevi kendisine verdiğini ve bugüne kadar yüzlerinin akıyla bunu sürdürdüğünü aktaran Akçay, görev süreci boyunca cumhurbaşkanlığı ve iki genel seçim olmak üzere 3 seçim geçirdiğini kaydetti.

"GENEL MERKEZİMİZİN ELİNİ RAHATLATMAK İÇİN..."
Yol arkadaşlarıyla birlikte görevlerini en iyi şekilde yürüttüklerini dile getiren Akçay, şunları söyledi:

"Merkep ölür kalır semeri, insan ölür kalır eseri. Biz insan olarak en iyisini yapmaya çalıştık ve bugünlere geldik. Birkaç aydır yaptığımız görüşmeler neticesinde bir kan değişimi arzusu içinde olabileceğini düşündüğümden genel merkezimizin elini rahatlatmak için affımı dileyerek talepte bulundum, genel başkanımız, Başbakanımız bu talebimizi yerinde buldu. İnşallah bundan sonra da inandığımız idealler doğrultusunda devam edeceğim. Arkadaşlarıma çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki arzum, temennim de inşallah ülkeme, partime ve şehrimize milletvekili veya belediye başkanı olarak hizmet etmek."

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2016, 08:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195