Title of a News Article

AK Parti İl Kongresi ne zaman?

 AK Parti İl Kongresi ne zaman?
banner206

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Yusuf Eğilmez, kongre sürecine girdiklerini belirterek, “1 Kasım-31 Aralık tarihleri arasında ilçe kongrelerimiz, 22 Kasım-22 Şubat  tarihleri arasında da il kongrelerimiz yapılacak” dedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu ve AK Parti İl Başkan Yardımcıları Bekir Kan, Erkan Sözen, Yeter Tuncay ile birlikte basın toplantısı düzenleyen AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez, yaptığı açıklamada, 15 Eylül itibariye partilerinde kongre sürecinin başladığını vurgulayarak, “Bu kongre süreci bizim açımızdan çok önemlidir, partimiz açısından çok önemlidir. Bu kongre ile birlikte barış süreci bu olumsuzluklara rağmen, tüm bu saldırılara rağmen devam edecektir ve başarıyla sonuçlanacaktır. Yine bu kongre süreci ile birlikte her türlü vesayet, paralel yapının musibetleri bu kongrelerle birlikte inşallah ortadan kaldırılacaktır. Yine bu kongrelerle birlikte ülkemiz yeni bir anayasa sürecine girecektir. Bizim taahhüdümüz olan yeni bir anayasayı inşallah Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun yeni bir anayasa yapacağız. Bu kongrelerde bu çalışmaların kaynağı olacaktır” diye ifade etti.

Parti olarak 2023, 2051 ve 2071 hedeflerinin bulunduğunu da dile getiren Eğilmez, açıklamasında şunları konuştu;

“Bu hedefler için de bu kongre süreci çok önemlidir. Bu kongrelerle birlikte milletin iktidarı, milletin egemenliği kesinleşecek ve perçinlenecektir. Bundan sonra artık yeni Türkiye’de hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır, yeni Türkiye’de tüm bu anlattıklarımız inşallah kongre süreci ile birlikte daha da perçinlenecektir. Biz bu konuda inançlıyız. Bütün bu olumsuzluklar bizi hiçbir şekilde yıldırmayacaktır. Biz bu şartlarda da 1. Olağanüstü kongrede sergilediğimiz misyona ve vizyona uygun bir şekilde gerçekleştireceğiz.

11 Ekim ve 30 Ekim tarihleri arasında ilçe başkanlıkları için delege seçimlerimiz yapılacak, 1 Kasım 31 Aralık tarihleri arasında da ilçe kongrelerimiz yapılacak. İl kongrelerimizde 22 Kasım’da başlayıp 22 Şubat 2015 tarihinde sona erecektir. İl kongrelerimizin tamamlanmasıyla birlikte 2015 genel seçimlerine hazırlık yapacağız. Bütün bu sürecin hem ilimize, hem bölgemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”

 

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2014, 19:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195