Title of a News Article

AK Parti Karaköprü adayı belli oldu

 AK Parti Karaköprü adayı belli oldu
banner206

AK Parti Genel Merkezi, 15 Kasım Cumartesi günü yapılacak olan AK Parti Karaköprü İlçe Kongresinde AK Parti Haliliye Yönetim Kurulu Üyesi Av. Ahmet Aksoy’u aday olarak belirledi.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, bugün parti binasında düzenlediği basın toplantısında, AK Parti Karaköprü İlçe Başkan adayını açıkladı. Toplantıya AK Parti İl Teşkilat Başkanı Bekir Kan, Yönetim Kurulu Üyeleri Erkan Sözer ve İbrahim Toru, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Faruk Badıllı, AK Parti Karaköprü İlçe adaylarından Celal Şeker, Orhan Çelik ve Abdullah Erik de katıldı.

Eğilmez, yaptığı açıklamada, “AK Parti Teşkilat Başkanı Süleyman Soylu tarafından Karaköprü İlçe Başkanlığına müracaat eden 4 isim mülakata alınmıştı. Genel Merkezimiz, Av. Ahmet Aksoy’un Karaköprü İlçe Adayı olduğunu bize bildirdi. Partimize ve Karaköprümüze hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Görevini bırakacak olan AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Faruk Badıllı da, AK Parti’nin bir neferi olduğunu belirterek, yeni seçilecek olan başkan ve yönetimine başarılar diledi.

15 Kasım Cumartesi günü yapılacak olan AK Parti Karaköprü İlçe Kongresine tek liste halinde gitmesi beklenen Ahmet Aksoy ise, “Kongremiz şölen havasında geçecektir. Tüm partililerimizi kongreye bekliyoruz. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da AK Parti’nni başarısı için elimizden geleni yapacağız” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2014, 13:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195