Title of a News Article

AK Parti Karaköprü Gençlik Kolları, Eriş'e emanet

AK Parti Karaköprü Gençlik Kolları, Eriş'e emanet
banner206

Şanlıurfa'da, yaklaşan genel seçimler öncesi kongreler tamamlanmaya yaklaştı. İlçe ve il kongreleri sonrası Kadın ve Gençlik Kolları kogrelerin de sona gelindi. Bunlardan birisi de bugün Karaköprü Gençlik Kolları kongresi idi.

AK Parti Haliliye Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığından Karaköprü Gençlik Kolları Başkanlığına transfer olan 29 yaşındaki ve sigortacılık işiyle uğraşan Mehmet Eriş, kendisine verilen görevi layıkıyla sürdüreceğini ifade etti.

Karaköprü Belediyesi Nikah ve Konferans Salonunda gerçekleşen AK Parti Karaköprü Gençlik Kolları 1. olağan kongresine; AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyüpoğlu, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat çiftçi, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Av. İsmail Demirbaş, delegeler ve parti gönüllüleri katıldı.

Ekrem Özaydın Başkanlığında oluşan divandan sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile kongre başladı. Yoğun katılımın sağlandığı 1. olağan kongrede, bir konuşma yapan eski Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Erik, kendisine verilen görevi iyi bir şekilde yaptığını söyleyerek, yeni seçilecek olan Mehmet Eriş'e de başarılarını iletti.

Milletvekili Seydi Eyüpoğlu, İl Başkanı Zeynel Abidi Beyazgül, Büyükşehir Başkan Vekili Dr. Ahmet İnan, Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi ve Karaköprü İlçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy birer selamlama konuşması yaptılar.

Yapılan konuşmaların ardından kongreye gidildi. 400 delegenin kullandığı oylar sonucu yeni Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Eriş oldu. 


Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2015, 19:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195