Title of a News Article

AK Parti seçim gündemiyle toplanıyor

AK Parti seçim gündemiyle toplanıyor
banner206

 Davutoğlu, kurmaylarıyla seçim çalışmalarını değerlendirecek

Başbakan Ahmet Davutoğlu, bugün Meclis Grup Toplantısı’nın ardından genel seçim gündemiyle ilk geniş kapsamlı çalışmasını yapacak.

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) ve Merkez Yürütme Kurulu’nu (MYK) toplayacak olan Davutoğlu, kurmaylarıyla seçim çalışmalarını değerlendirecek.

AK Parti’nin milletvekili adaylarını belirleme takvimi ve bu konuya ilişkin komisyonların ne zaman toplanacağı da toplantılarda karara bağlanacak. Seçimler için milletvekili aday adayı olacaklardan talep edilecek parasal bedeller, MKYK toplantısında netlik kazanacak. AK Parti’nin çalıştığı 4 kamuoyu araştırma şirketinin sunumları da toplantılarda ele alınacak.

 

ANKETLER KONUŞULACAK

Bu şirketlerin, seçimlere kadar hem ülke genelinde hem de bölgesel anketler yapması istenecek. Anketlerde, AK Parti’nin yanı sıra diğer partilerin durumları da hem yerel hem genel olarak incelenecek.

 

ERDOĞAN KAMPANYADA

AK Parti’nin seçim kampanyasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a da yer verilecek. Erdoğan’ın 12 yıllık Başbakanlığı dönemindeki icraatı, seçim kampanyasında anlatılacak. (habertürk) 

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2015, 11:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195