Title of a News Article

AK Parti Teşkilatları Değişiyor

AK Parti Teşkilatları Değişiyor
banner206

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin il başkanları toplantısında teşkilatlarda değişim sinyali verdi.

 AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen "İl Başkanları Toplantısı"nda konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 16 Nisan'daki halk oylamasının ardından 2 Mayıs'ta partiye tekrar üye olduğunu, 21 Mayıs'taki olağanüstü büyük kongrede de genel başkanlık görevini devir aldığını hatırlattı.

Partisiyle ilişkisini hukuki olarak sona erdirdiği 2014 yılı Ağustos ayından sonra ilk kez il başkanları toplantısı gerçekleştiren Erdoğan, önceki gün de kongrede seçilen MKYK üyeleriyle bir araya gelerek kongre çalışmalarını hızlandırdıklarını, kongre takvimini büyük ölçüde netleştirdiklerini belirtti.

Konuşmasında, teşkilatlarda kapsamlı bir değişiklik olacağı mesajını da veren Erdoğan, "Belde, ilçe ve il teşkilatlarımızda yorgunluk, atalet, çözülme işaretleri gördüğümüz arkadaşlarımızın daha dinamik, gayretli, üretken, vizyoner arkadaşlarımızla nöbet değişimi yapmalarını arzu ediyoruz. Başarılı teşkilatlarımızdaki arkadaşlarımız elbette görevlerine devam edeceklerdir ama genel olarak teşkilatlarımızda kapsamlı bir değişimin şart olduğunu, sanıyorum sizler de kabul edeceksiniz. Dünkü Merkez Karar ve Yönetim Kurulu toplantımızda kongre takvimini büyük ölçüde netleştirdik. Değişim zilleri tüm gücüyle çalıyor. Bize düşen bu çağrıya kulak vermektir." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kurucusu olduğu AK Parti’nin yeniden başına geçmesiyle, parti teşkilatlarında değişiklik olacağı belirtilmişti. Parti, bu yöndeki ilk çalışmayı kurumsal kimliğindeki değişimle başlatmıştı.

Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2017, 14:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195