Title of a News Article

AK Parti, Urfa'da 2 ilçeye itiraz edecek

AK Parti, Urfa'da 2 ilçeye itiraz edecek
banner206

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, yerel seçimlerde kaybettikleri Viranşehir ve Bozova ile ilgili itirazda bulunacaklarını söyledi.

Bakan Faruk Çelik, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Seydi Eyyüpoğlu, Mehmet Akyürek, Emin Önen, AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez,   Haliliye, Eyyübiye ve Karaköprü Belediye Başkanları ile birlikte basın toplantısı düzenledi. AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen toplantıda konuşan Bakan Çelik, Viranşehir ve Bozova ile ilgili ciddi deliller ellerinde bulunduğunu belirterek, bu iki ilçe ile ilgili Yüksek Seçim Kuruluna itirazda bulunacaklarını söyledi.

Şanlıurfa’da oy kullanan herkese teşekkür eden Bakan Çelik, “Bu seçimlerde 14-0 kazanmak istiyorduk ancak olmadı, yine de Urfa’da büyük bir zafere imza attık. Bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

2009 yerel seçimlerinde Şanlıurfa’da sadece bir ilçeyi kazanabildiklerini vurgulayan Çelik, “Bu kez Büyükşehir ile birlikte 10 ilçeyi kazanmayı başardık. Bunda emeği geçen tüm partililerimizi kutluyorum. Bu başarıda en büyük katkı Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a aittir” dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2014, 19:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195