Title of a News Article

AK Parti'de hain avı!

AK Parti'de hain avı!
banner206
 AK Parti Alaşehir ilçe divan toplantısına katılan AK Parti MKYK üyesi ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, parti içinde olup parti aleyhine çalışanların olduğuna değinerek, bu isimlerin AK Parti'de tasfiye edileceğine dikkat çekti.

"Bazı hataların affı olabilir ancak, ihanetin asla olmayacaktır" diyen Tanrıverdi; "Yerel seçim dönemi öncesi parti içinde gruplar oluşturan bazı hainlerin, seçim dönemlerinde partimiz aleyhinde kampanyalar sürdürerek başka partilerle kapalı kapılar ardında pazarlık yaptıklarını tespit ettik. Bu ihanet tohumlarının ne yazık ki partimizde bazı yerlere geldiklerini de müşahade ettik. Seçim dönemlerinde parti aleyhinde çalışmak ve partiye zarar vermek tüzük hükümleri gereği kesin ihracı gerektirir. Biz de harfiyen tüzük hükümlerine bağlı kalacağız. İhraçlar kaçınılmazdır ve parti seçmenimize ihanet eden bu şebekelerin sonu da gelmiştir artık. Bu hainler bizi değil diğer partileri karıştırsınlar artık. Bundan böyle bizden uzak olacaklar. Kurullarımız bu konuda sonuna kadar çalışacaktır. Kurumsallaşmamızı da ancak bu şekilde tamamlayabiliriz" dedi.

İHANET EDENLERİN İLİŞKİSİ OLMAYACAK
  
Tanrıverdi'den sonra mikrofona gelen AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur ise; Tanrıverdi'ye katıldığını ve partiye ihanet edenlerin artık kendileriyle ilişkilerinin olmayacağını dile getirdi. Cumhurbaşkanlığı seçimlerine hazırlanma sürecinin de başladığını dile getiren Baybatur; ilk turda yüzde 50'nin üzerinde oy alacaklarının altını çizdi.

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2014, 21:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195