Title of a News Article

AK Parti’den Ay Işığım’a destek

 AK Parti’den Ay Işığım’a destek
banner206

AK Parti Eyyübiye İlçe Teşkilatı, Ay Işığım Derneği’nin ihtiyaç sahibi ailelere yönelik başlattığı ‘şeker ve çay’ kampanyasına destek verdi.

AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı İsmail Demirbaş, Eyyübiye Belediye Meclis Üyesi İlhami Günbeği, Medya ve Tanıtım Başkanı Halil Öncel, Teşkilat Başkanı Mustafa Ağar, Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Mehmet Karademir, Gençlik Kolları Teşkilatı ve Kadın Kolları Teşkilatı üyeleri Ay Işığım Derneği’ni ziyaret ettiler. Demirbaş yönetimindeki grup,  Ay Işığım Derneği’nin ihtiyaç sahibi ailelere yönelik başlattığı ‘şeker ve çay’ kampanyasına destek vermek amacıyla yanlarında getirdikleri şeker ve çayları Dernek Yöneticisi Murat Deveci’ye teslim ettiler. Deveci, desteklerinden dolayı AK Parti Eyyübiye İlçe Teşkilatına teşekkür etti.

AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı İsmail Demirbaş, her zaman ihtiyaç sahibi ailelerin yanlarında olacaklarını belirterek, “Teşkilat olarak maddi durumu iyi olmayan ailelere yönelik çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda Ay Işığım Derneğinin kampanyasına destek verdik. Bu desteğimiz sınırlı kalmayacak maddi durumu iyi olmayan ailelere desteğimiz devam edecektir” dedi.

AK Parti Eyyübiye Teşkilatı üyeleri, dernek binasındaki ihtiyaç sahiplerine yapılacak yardım malzemelerinin bulunduğu marketi gezdikten sonra ayrıldılar.

 

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2015, 17:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195