Title of a News Article

AK Parti'den duygulandıran Urfa İstanbul klibi...

23 Haziran'da yenilenecek olan İstanbul Büyükşehir Belediye seçimlerine bir kaç gün kala sosyal medyaya damga vuran Urfa İstanbul klibi konuşuluyor.

"Amanat" Urfadan İstanbul'a seçim seferberliği klibi geniş yankı uyandırdı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seslendirmesi ile başlayan Amanat klibinde AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Binali Yıldırım için Urfa'dan İstanbul'a telefon bağlantıları gerçekleştiriliyor. Harranlı baba İstanbul'da okul okuyan kızına, Haliliye ilçesinde oturan bir anne ise yine İstanbul'da görev yapan doktor oğluna Binali Yıldırım'ı emanet olarak teslim ediyor. 

'İstanbul Binali Başkana, Binali Başkanda size emanet' sözleri baş göz üstüne alındı. 

Tarihi Urfa çarşısından uzanan telefon İstanbul'un tarihi Mısır çarşısında cevap buldu. Esnafın esnafa açtığı telefonda da yine Binali Yıldırım'a 23 Haziran'da destek verilmesi adına emanet teslim edildi.

Türkçe, Kürtçe ve Arapça telefon görüşmeleri neticesinde İstanbul Binali Yıldırım'a, Binali Yıldırım size emanet sözleri, Şanlıurfa'dan İstanbul'a uzanarak net bir şekilde cevap aldı.

Geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa'ya gelerek Urfalı hemşeriyle buluşan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Binali Yıldırım, 'Amanatınız Başımız Gözümüz üstüne, hiç meral etmeyin. İstanbul Bize emanet, bizde Allah'a emanetiz.' Sözleriyle hazırlanan seçim klibi izlenme rekoru kırmaya başladı.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2019, 15:33
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mithat súrer.
Mithat súrer. - 5 yıl Önce

Ben Ak.parti.encûmeni.olarak.Ak.parti.olarak.Liderimizin.Dogu.batı.Gúney.karadezin.Ege.her yere hizmet yapıldı. Bunları insan.oglu gõrmezden.gelemez.biz.bu ùlkede Ner yaşamadıkki.ama.bunlara biz úlkeyi.kimseye.emanet.edemeyiz.yola Devam.Durmak yok.tabiki
.Binali.Yıldırım.Allah Emanet olun.istanbul.seni Nasıl izmet etigini gayet cok.iyi biyiyor.say.Túrkiyem.

SIRADAKİ HABER

banner195