Title of a News Article

AK Partili adayların ilk ziyaret ettiği ilçe…

AK Partili adayların ilk ziyaret ettiği ilçe…
banner206
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayları, 7 Haziran’da yapılacak genel seçimler için çalışmalarına Ceylanpınar ve Viranşehir ilçesinde start verdi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayları, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili 1. Sıra adayı Nureddin Nebati’nin öncülüğünde ilk olarak Ceylanpınar İlçesini ziyaret ettiler. Parti otobüsüyle önce Viranşehir’e giden ve buradan da Ceylanpınar’a hareket eden milletvekili adayları, Ceylanpınar yolu üzerinde kurbanlar kesilerek karşılandı. Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, AK Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Ahmet Güntekin ve partililer tarafından coşkuyla karşılanan milletvekili adayları, kendilerine karşılamaya gelenlere teşekkür ettiler. Ceylanpınarlılar da, en büyük sorunları olan tapu sıkıntılarının çözülmesinden dolayı AK Parti adaylarına teşekkür ettiler.

Ceylanpınar’da İlçe Belediuye Başkanı Menderes Atilla ve AK Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Ahmet Güntekin ile bir toplantı gerçekleştirecek olan adaylar, daha sonra esnafı ziyaret ederek destek istedi.

AK Parti İlçe Teşkilatı önünde vatandaşlara hitap eden Nureddin Nebati, seçim ortamında provokasyonlara karşı dikkatli olunmasını isteyerek “Birileri provokasyon yapabilir. Birileri kardeşliğimize silah sıkabilir. Birileri Kürt, Arap kardeşlerimizi görmezlikten gelebilir. Birileri Müslüman kardeşlerimizi görmezlikten gelebilir. Ama biz Rabia’yız, Basra’yız, Kahire’yiz, Urfa’yız, Şırnak'ız, Hakkari'yiz. Biz ayrılmayız. Hep beraber Türkiye’yiz” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Nebati, konuşmasının son bölümünde şöyle dua etti: “Allah, Müslümanların duasını, iyi insanların duasını kabul etsin. Bu milletle uğraşanların, bu milletin önüne engel koyanların, bu milleti engellemek için uluslararası ihale şebekeler ile işbirliği yapanlara karşı bize güç, takat, kardeşlik, güzel birliktelik sağlasın. Allah hepimizin yolunu açık eylesin. Allah, AK Parti’yi, samimi kadrolarını bu ülkenin başından eksik etmesin. 12-0 yaparak, inşallah davul zurnalarla halay çekeceğimiz günü iple çekiyorum.”

Şanlıurfa'da hedefin 12 milletvekilliğinin tamamını AK Parti’ye kazandırmak olduğunu kaydeden Nebati, tüm partilileri ve vatandaşları AK Parti için çalışmaya davet etti. Nebati, milletvekilleri, belediye başkanları ve bölge muhtarları ile toplantı yaparak, sorunlarını dinledi. Nureddin Nebati ilçedeki programını esnaf gezisiyle sürdürdü.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayları Kasım Gülpınar katılmadığı Ceylanpınar ilçe çıkarmasına  BŞB Celalettin Güvenç,AK Parti İl Başkanı Av.Zeynel Abidin Beyazgül, ilçe Belediye Başkanları ve partililer katılıyor. 
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayları Ceylanpınar ilçesinin ardından Viranşehir ilçesine geçtiler. Adaylar Viranşehir ilçesine çoşkuyla karşılandılar. Viranşehir kent merkezinde konuşan Nebati ve Akyürek, son dört yılda yapılan yatırımlardan söz ederek, yeni dönemde halkın taleplerinin geri kalan kısımlarının giderileceğini taahhüt ettiler. 

Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2015, 17:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195