Title of a News Article

AK Partili adaylarının moral bulduğu ilçe...

AK Partili adaylarının moral bulduğu ilçe...
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayları, 7 Harran’da yapılacak olan seçim çalışmalarını sürdürüyor.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayları, Ceylanpınar, Viranşehir, Suruç ve Birecik’in ardından bugün de Harran İlçesine giderek seçim çalışmalarına devam ettiler. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve 1. Sıra milletvekili adayı Nureddin Nebati önderliğinde Harran’a çıkarma yapan milletvekili adayları, Harran İlçe Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, AK Parti Harran İlçe Başkanı Mahmut Özyavuz ve partililer tarafından karşılandı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’in de eşlik ettiği AK Parti adayları, Harran İlçesindeki meydanda bir miting düzenledi. Yaklaşık 5 Bin kişinin katıldığı mitingde konuşan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve Milletvekili Adayı Halil Özcan, 4 yıl içerisinde eğitim, sağlık, ulaşım alanında Harran’a büyük yatırımlar yapıldığını belirterek, “Harran’ın tarihi kalesi ve tarihi surları da onarıldı. Yaptığımız yatırımlar yapacaklarımızın teminatıdır” dedi.

AK Parti Genel Başkan yardımcısı Nureddin Nebati ise, yaptığı konuşmada, “Siz bize sahip çıktıkça biz sizlere hizmetkârlık etmeye devam edeceğiz” diyerek, şunları kaydetti;

“Siz bize dua ettikçe biz sizlerle beraber var olacağız. Siz dua ettikçe Arap’ın, Kürt’ün, Alevi’nin, Sünni’nin herkesin ama herkesin kardeşliğini tesis ettik daha da güçlendireceğiz. 12 yıldır gecesini gündüzüne katarak hizmet üreten bir AK Parti iktidarı var ve AK Parti iktidarı geçirdiği 10 seçimden sonra şimdi 7 Haziran için kendisini milletin kucağına atmış durumda. Biz sizinle varız. Çünkü Allah’a güveniyoruz, Allah’a inanıyoruz ve bu millete güveniyoruz. Çünkü biz biriz, beraberiz, diriyiz hep beraber Türkiye’yiz. Biz sadece hizmet etmedik biz hizmeti Allah’ın rızası ve sizin dualarını yapmak için yerine getiriyoruz. Boşuna mı Harran’da sular akıyor, ekinler büyüyor. Ekinler büyüdükten sonra buğday desteklemesi, pamuk desteklemeleri hesabımıza giriyor. Biz sizin hizmetkârınız olarak yaptığımız hizmetlerin karşılığını sadece dua olarak istiyoruz. Urfa, hiçbir sorunla karşılaşmayarak üretimini yapacak. En büyük sorun elektrikti, elektrik problemini de çözdük.”

AK Parti Milletvekili adayları, daha sonra esnaf gezisine çıktılar. Ayrıca AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Nebati, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Harran İlçe Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz ve bazı milletvekilleri, çiftçilerin sorunlarını dinlediler.

Milletvekili adayları, Harran İlçesindeki temaslarının ardından Akçakale ilçesine hareket ettiler. 

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2015, 20:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195