Title of a News Article

AK partili başkanlar istifa ediyor

AK partili başkanlar istifa ediyor
banner206

AK Parti Genel Merkezi tarafından istifası istenen AK Parti Akçakale İlçe Başkanı Hikmet Başak, Suruç İlçe Başkanı Bekir Demirbilek ve Bozova İlçe Başkanı Mustafa Yaşar’ın bugün istifa edecekleri bildirildi.

AK parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, bugün yaptığı basın toplantısında, Genel merkezlerinin yaptığı değerlendirme sonucunda Akçakale, Suruç ve Bozova ilçe başkanının istifalarını istediğini belirterek, ilçe başkanlarının istifalarını bugün il başkanlığına sunacaklarını söyledi.

Türkiye genelinde 500’ün üzerinde ilçede değişim olduğuna vurgu yapan Eğilmez, “Bu değişim ilimizde de 3 ilçeye yansıdı. Bu 3 ilçe başkanımıza bugüne kadar gösterdikleri çabadan ve emekten dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki hayatlarında da başarılar diliyorum” dedi.

Eğilmez, istifa eden bu ilçe başkanlarının yerine Genel merkez tarafından atama yapılacağını söyledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından Topçu Meydanı isminin Rabia Meydanı olarak değiştirilmesine de dikkat çeken Eğilmez, şunları kaydetti;

“Son dönemde Şanlıurfa’da gündemde olan Rabia Meydanı ile ilgili Büyükşehir Belediye Meclisimizin verdiği bir karar var, bu takdir edilmesi gereken bir karardır. Ben bu vesile ile buna oy veren AK Partili, BDP’li arkadaşları bir kez daha tebrik ediyorum. Şuanda bu arkadaşlarımız adeta linç kampanyasına tutuldular. Ama hiçbir şekilde bir meydanın isminin değiştirip yeni bir isim verilmesi meselesi değildir, bu tamamen yeni bir meydana isim verme meselesidir.”

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2014, 13:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195