Title of a News Article

AK Partililer, bu toplantıda buluştu

AK Partililer, bu toplantıda buluştu
banner206
AK Parti Şanlıurfa İl Danışma Toplantısı yapıldı.

GAPTEAM Toplantı Salonu’nda düzenlenen programa AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdulkerinm Gök, AK Parti İl Koordinatörü Ahmet İnal, Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, ilçe belediye başkanları, partinin ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Ahmet İnal’ın koordinatörlüğünde gerçekleşen toplantıda, Milletvekili Gök, Başkan Güvenç ve İl Başkanı Eğilmez birer konuşma yaptılar.

Milletvekili Gök, yaptığı konuşmada, çiftçilerin DEDAŞ ile yaşadığı sıkıntıları mutlu sonla tamamladıklarını belirterek, “Çiftçilerimizin tarımsal sulamada kullanılan elektrik ile ilgili düzenlenen kampanyadan faydalanmaları için 30 Haziran’a kadar DEDAŞ’a gitmeleri gerekmektedir” dedi.  

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine de değinen Gök, parti teşkilatları ile Urfalıların Cumhurbaşkanlığı sürecini dört gözle beklediğini kaydetti. Çözüm sürecinin de devam ettiğini vurgulayan Gök, “Zaman zama bu srüeci baltalamaya çalışanlar oluyor ama halkımız bunlara prim vermiyor. Süreç olumlu bir şekilde devam ediyor” diye ifade etti.

Gök, konuşmasını Urfa’da devam eden yatırımlarla ilgili bilgi vermesi ile tamamladı.

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2014, 17:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195