Title of a News Article

AK Parti’nin Urfa cephesinde heyecanlı bekleyiş

 AK Parti’nin Urfa cephesinde heyecanlı bekleyiş
banner206

AK Parti’de görevden alınan Akçakale, Suruç ve Bozova İlçe Başkanlarının yerine atanması beklenen isimler bugün mülakata alınıyor.

Bir süre önce AK Parti Genel Merkezi’nin isteği üzerine AK Parti’nin Akçakale İlçe Başkanı Hikmet Başak, Suruç İlçe Başkanı Bekir Demirbilek ve Bozova İlçe Başkanı Mustafa Yaşar istifa etmişti. Boşalan bu koltukların yerine atanmak için Akçakale’de 25, Suruç’ta 15 ve Bozova’da ise 36 kişinin müracaatta bulunduğu öğrenildi.

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ve AK Parti Şanlıurfa İl Koordinatörü Ahmet İnal tarafından başvuruları alınan 3 ilçenin başkan adayları, bugün Ankara’ya çağrıldı. AK Parti Genel Merkezine giden başkan adayları, AK Parti’nin Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu başkanlığındaki heyet tarafından mülakata alınacak.

 AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, başkan adaylarının mülakata alınacağını belirterek, “Mülakat sonuçları neticesinde bu 3 ilçemizin yeni başkanları belli olacak. En kısa sürede bu başkanları kamuoyuna açıklayacağız. Başkanlarımız atandıktan sonra kendi yönetimlerini belirleyecek” dedi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2014, 15:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142