Title of a News Article

AK Partiyi kurtaran aday...

.

AK Partiyi kurtaran aday...
banner206

 Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan, 7 Haziran 2015 Genel Seçimine ilişkin bir  açıklama yaparak değerlendirmede bulundu.

AK Partinin Şanlıurfa'da aldığı Oyların büyük bir kısmının Milletvekili Adayı Dr. Halil Özcan'ın seçim bölgesi olan Eyyübiye, Akçakale ve Harran'da 1. olması Özcan'ı memnun etmedi. 2011 ve 2014 seçimlerini göz önünde bulunduran Özcan, alınan sonucu bir başarı olarak değerlendiremediğini ancak,milletin kararına saygı duymak gerektiğini belirtti.

Kendi seçim bölgesinde büyük bir başarı elde edildiğine dikkat çeken AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Dr. Halil Özcan,'  Milletimizin büyük katılımla Pazar günü gerçekleşen 2015 Genel Seçim sonuçları, ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum' dedi. Türkiye'de Ak Partinin alternatifsiz olduğuna dikkat çeken Özcan şöyle konuştu' Milletimizin takdiri ve kararı her şeyin üzerindedir. sandıklardan çıkan sonuca göre  hiçbir parti tek başına iktidar  olamayacak.  yeni süreçte, Türkiyenin istikrar ve güven ortamının devam etmesi gerekiyor. TBMM'de yeni dönemde yer alacak olan tüm partilere büyük görev düşmektedir 'dedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Dr. Halil Özcan açıklamasını şöyle tamamladı,' 7 Haziran seçimlerinde sorumlu bulunduğum Eyyübiye, Harran ve Akçakale ilçelerinde elde edilen başarıdan dolayı başta partimize Parti teşkilatlarımıza, Belediye Başkanlarımıza, sandık görevlilerine  Seçime teveccüh gösteren aziz milletimize, il ve ilçe Seçim Kuruluna, güvenlik güçlerimize teşekkür ediyor,'

Özcan'ın seçim bölgesi olan Eyyübiye'de AkParti %60.4,Akçakale'de 59.2, Harran'da ise 55.2 oranında oy aldı. Bu sonuçlar AK Partiyi Şanlıurfa'da rakibi olan HDP'den 2 Milletvekili fazla çıkarmasına yaradı. 
Öte yandan Şanlıurfa Merkez Eyyübiye ilçe Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'nin  ilçede alınan yüksek Oy oranında etkili olduğu gözlemleniyor. 

Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2015, 16:30
YORUM EKLE
YORUMLAR
ibrahim  biter6363
ibrahim biter6363 - 9 yıl Önce

Yine desinler lahana turşusu kurtaran yiğit ler arap lar sütümüz ak a

SIRADAKİ HABER

banner195